INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ibrahimovici îl descrie pe Mutu în cartea "I am Zlatan": "Era bolnav de petreceri"

Zlatan şi Mutu (dreapta), după un gol la Juventus // Foto: Reuters
Zlatan şi Mutu (dreapta), după un gol la Juventus // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 15:21

Golgeterul suedez n-a uitat, în biografia sa, de "Briliant" în perioada Juve: "Ce poveşti avea! Îl ascultam în camera de hotel şi muream de rîs"

Un an şi jumătate au jucat împreună Mutu şi Ibrahimovici la Juventus, din ianuarie 2005 pînă în iulie 2006. Atunci, cei doi au fost foarte apropiaţi, iar suedezul, cu trei ani mai mic decît atacantul nostru (30-33), i-a rezervat un loc în cartea sa biografică "I am Zlatan".

"Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeaşi cameră în hoteluri şi în cantonamente şi nu m-am plictisit deloc alături de el". Cum e prezentat Adrian? "Vorbea italiana şi ştia tot ce mişcă acolo, m-a ajutat mult". Nu doar atît: "Tipul era un mare petrecăreţ. Ce poveşti avea! Îl ascultam şi muream de rîs la poveştile lui. Era bolnav!".

A aflat şi de episodul "cocaina": "La Chelsea a trăit într-un party continuu, dar nu i-a mers prea mult. L-au prins dopat, a fost concediat de club, apoi suspendat şi aruncat într-un proces cu multe milioane de euro".

"Cît am stat împreună, Mutu era sub tratament. Calm şi «curat» după povestea cu drogurile. Ne-am amuzat de acele momente" (Zlatan Ibrahimovici, atacant Milan)

Haideţi cu noi pe Facebook, am declarat site-ul "Zonă LIBERĂ de Încrîncenare"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
dblock
dblock  •  15 Mai 2012, 19:13
Postat de xstream pe 15 Mai 2012, 14:07

daca era bun, dadea 2 si eram calificati :)

n-ai un fund de llionel de lins si de retinem?

silvercloud
silvercloud  •  15 Mai 2012, 15:58

Un jucator specific neamului nostru... plin de fitze, de caterinci, de smenuri... lipsa de seriozitate l-a facut sa ajunga unde a ajuns acum... la o echipa retrogradata... cata diferenta intre Mutu si Hagi sau Gica Popescu !!

nicolaiec
nicolaiec  •  15 Mai 2012, 15:49

Nascut talent dar mort speranta. Macar Chivu a castigat un Champions League, Mutu in afara de niste fite, marea performanta nu a cunoscut-o.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează