INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Îl apără pe Il Luce și-i acordă merite pentru campionatul câștigat de Șahtior: ”Lucescu a luat titlul tot în Ucraina”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 17:15

Criticat în presa rusă și nemulțumit de terenuri și arbitraje, antrenorul lui Zenit e lăudat de un ziarist de la Donețk. ”Și acest campionat câștigat e tot succesul lui Lucescu”, susține Igor Țiganik.

14 puncteare avans, la șefie, Șahtior față de Dinamo Kiev, cu 4 etape rămase din play-off. Zenit e pe locul 3, la 11 puncte în spatele lui Spartak

Mircea Lucescu a făcut-o deja campioană de Spartak, ratând obiectivul cu Zenit, însă un titlu i se cuvine din Ucraina! Demolat de criticile presei moscovite, și nu numai, antrenorul român e "salvat" de ucraineni. "Anul acesta, Lucescu a triumfat la Donețk! Cu tot respectul pentru Paul Fonseca, campionatul cucerit de Șahtior îi aparține tot lui, pentru că portughezul n-a schimbat nimic la echipă", a declarat ieri jurnalistul Igor Țiganik.

"Îi înțeleg pe ziariștii ce lucrează la Moscova și susțin echipele de acolo, însă nu și pe-ai noștri. Mereu critici, căutați numai scandaluri și lucruri negative. N-am văzut nicio încrujare în clipele grele"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

"Spartak ajutată din toate părțile"

Il Luce admite eșecul, dar susține că Spartak n-a fost mai bună. Dă vina iar pe arbitrajele defavorabile și pe terenurile proaste din Rusia. "Am pierdut 8 puncte pe erorile stupide ale arbitrilor. În ultimii 13 ani n-am văzut însă un gazon mai groaznic precum cel de la meciul cu Terek. Nici la cluburile mici din Ucraina, indiferent de anotimp. E mult mai ușor să te aperi decât să construiești în aceste condiții. Spartak a fost ajutată din toate părțile, inclusiv de presă. Le cer scuze fanilor pentru jocul cu Terek și pentru acest sezon, probabil așteptau mai mult. Vreau să prindem Liga în ultimele trei etape și apoi decid împreună cu conducerea ce voi face".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Mai 2017, 21:38

luce ...esti patetic ...ai ratat obiectivul ...nimik nu te scuza ...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  08 Mai 2017, 21:06

Igor cum ? A, credeam ca numai nea Ovi il mai lauda pe eroul Irlandei de Nord cu statuie la Tirana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează