INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EL JAISH

Il Luce anunţă viitorul fiului: "Răzvan nu se va mai întoarce niciodată!"

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 21:08

Aflat în Qatar, la El Jaish, Lucescu jr. "a luat deja decizia de a nu mai reveni în fotbalul românesc", dezvăluie tehnicianul lui Şahtior


De la Doneţk, Mircea Lucescu (67 de ani) anunţă că Răzvan (43 de ani), antrenorul lui El Jaish pînă în 2015 pentru un salariu de un milion de euro pe sezon, nu vrea să mai audă de fotbalul nostru.

"Nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc. A luat deja această decizie şi nu l-aş sfătui să mai revină", a dezvăluit la DigiSport antrenorul lui Şahtior, întrebînd: "Putea să fie altă hotărîre, după presiunea la care a fost supus, după acel linşaj mediatic împotriva lui? A fost ceva incredibil!".

Lucescu şi-a amintit un moment trăit de fiul său cînd era selecţioner: "După 1-1 cu Franţa la Paris, Răzvan avea nevoie de sprijinul oamenilor din jurul său. A luat decizia să plece pe un fond de adversitate extrem, cînd mai erau zece zile pînă la meciul cu Bosnia".


9 ani a antrenat Luce jr. în România: la FC Braşov (2003-04, 2007-09), Rapid (2004-07, 2011-'12) şi "naţională" (2009-'11)

"Să vin ca să fiu scuipat?"
Întrebat dacă el se gîndeşte să mai antreneze vreodată în ţară, Mircea Lucescu a răspuns: "Mă vedeţi pe mine să mă mai întorc în fotbalul românesc? Să merg în provincie ca să fiu înjurat şi scuipat? Din păcate, atmosfera din jurul fotbalului nostru e una de incultură".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kily
kily  •  15 Noiembrie 2012, 10:53

amandoi ramaneti acolo, acolo unde va simtit bine. si noi aici ne simtim excelent fara voi!

gherlan69
gherlan69  •  15 Noiembrie 2012, 10:23

Cioroiul mic si umflat in pene nu se mai intoarce! In sfarsit o veste buna! Cat despre atmosfera de incultura din jurul fotbalului nostru, nu pot decat sa-i dau dreptate! Nu se compara cu mediul academic din jurul fotbalului ucrainean! Am auzit ca pe stadioanele din Ucraina nu se vand seminte la cornet, ci icre negre!

buratinos
buratinos  •  15 Noiembrie 2012, 02:44

Pai si ma gandesc cine oare plange dupa lipsa lui!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează