INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AFC CUP

Ilie Stan, în semifinalele AFC Cup, Conference League de Asia! Poate înfrunta echipa unui alt român

Al Seeb (Oman), echipa antrenată de Ilie Stan, a învins-o pe Al Arabi (Kuwait) și s-a calificat în semifinalele AFC Cup.
Al Seeb (Oman), echipa antrenată de Ilie Stan, a învins-o pe Al Arabi (Kuwait) și s-a calificat în semifinalele AFC Cup.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 18:40 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 19:04

Al Seeb (Oman), echipa antrenată de Ilie Stan, a învins-o pe Al Arabi (Kuwait) și s-a calificat în semifinalele AFC Cup, a doua competiție continentală din Asia, unde nu participă însă formații din campionatele puternice. 

Deși a avut nevoie de timp suplimentar pentru a se impune, trupa lui Ilie Stan a dominat întâlnirea pe parcursul tuturor celor 120 de minute. Nu s-a pus problema învingătoarei.

„Valentin Mihăilă a fost devastator. Cel mai bun de la Parma” » Ce a făcut Drăgușin într-un Genoa - Parma nebun
ITALIA
„Valentin Mihăilă a fost devastator. Cel mai bun de la Parma” » Ce a făcut Drăgușin într-un Genoa - Parma nebun

Ilie Stan, în semifinalele AFC Cup cu Al Seeb!

Toate golurile au venit în prelungiri. Muhsen Al Ghassani a deschis scorul după o mare gafă a lui Aboud, care a pierdut mingea și și-a lăsat portarul într-o situație de 1 contra 1 cu extrema celor de la Al Seeb ('95). 

Al Seeb a majorat avantajul tot în prima repriză de prelungiri. Din pasa aceluiași Ghassani, Salaah Al Yahyaei a apărut în marginea careului mic și l-a executat pe Abdulghafoor ('99). 

Gazdele au înscris golul de onoare în minutul 115, când Kingsley Eduwo a semnat o execuție frumoasă, în plasa laterală, din interiorul careului. 

Al Seeb ar putea da în semifinale peste East Riffa, echipa antrenată de Florin Motroc, care se va duela pentru un loc în careul de ași cu Al Rifaa.

Amintirile lui Ilie Stan din Bagdad: „Era plin de mașini cu mitraliere! Săream de pe bancă atunci când aruncau cu petarde din tribună”

Vezi și:

Încă un meci fără VAR în Liga 1! Care este motivul

E la Cluj-Napoca și semnează! U Cluj a găsit atacantul mult râvnit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
frontline
frontline  •  06 Septembrie 2022, 19:38

Bravo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează