FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

UPDATE A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj

Mamadou Thiam, în stânga // foto: Imago Images
Mamadou Thiam, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 17:01 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 17:03

U Cluj a găsit atacantul îndelung căutat. Este vorba despre francezul cu origini senegaleze Mamadou Thiam (27 de ani), care a sosit la Cluj-Napoca și va semna cu formația nou-promovată în Liga 1.

UPDATE, joi, ora 17:00. Mamadou Thiam, noul jucător al lui U Cluj

Mamadou Thiam a trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj. Din informațiile GSP.ro, atacantul va semna cu ardelenii un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Știrea inițială: U Cluj îl transferă pe Mamadou Thiam

Universitatea Cluj a început toate cele 9 meciuri de campionat de până acum cu Adrian Bălan titular în poziția de număr 9. Ocazional, au fost aruncați în luptă și Cătălin Hlistei și Alexandru Boiciuc, însă „șepcile roșii” s-au despărțit de ambii în ultimele zile.

Cum Universitatea a rămas într-un singur atacant de meserie, ardelenii au lucrat intens la un transfer de profil ofensiv.

Silvian Cristescu sare în apărarea lui Jovan Markovic: „N-a avut România atacant ca el în ultimii 10 ani”
CSU CRAIOVA
Silvian Cristescu sare în apărarea lui Jovan Markovic: „N-a avut România atacant ca el în ultimii 10 ani”

Astfel l-au găsit pe Mamadou Thiam, fost internațional senegalez U20, liber de contract din iulie. Acesta a ajuns la Cluj-Napoca și urmează să semneze cu formația antrenată de Eugen Neagoe, conform informațiilor GSP.ro. Despre transferul său a scris și ProSport.

Mamadou Thiam a evoluat în ultimul sezon la AS Nancy, în al doilea eșalon francez. A reușit să înscrie 6 goluri într-un total de 38 de meciuri.

El a evoluat la Nancy sub formă de împrumut, fiind cedat de belgienii de la KV Oostende. La finalul împrumutului, Oostende l-a pus pe liber, ceea ce îi va permite să semneze cu U Cluj și după finalul perioadei de mercato.

Thiam și-a început cariera la Dijon și a trecut ulterior pe la Clermont, Barnsley, Oostende și Nancy. Cea mai productivă perioadă a avut-o la Clermont, 9 goluri și 38 de meciuri.

VIDEO » Ratări incredibile în meciul U Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mugurel „Pele” Buga l-a recomandat pe atacantul-revelație din Liga 1: „S-a adaptat extraordinar. Un marcator, un «oportunist»!”

Andrea Compagno, jucătorul lunii august, despre viața în România, adaptarea la FCSB și duelul infernal cu West Ham: „De când eram copil visam la astfel de momente”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2022, 00:55

Vedeți băieți ca au trecut 9 etape ! Nu vedeți ca echipele de top sunt varza??? Haideți cu prima victorie. Sunteți cu 10 clase peste toți din fotbalul romanesc , doar sa jucați din prima atingere și dacă prindeți o echipa în deriva dati și voi 5-6 goluri intr-un meci , pentru ca pe voi nu o sa va ierte nimeni. Haide U !!!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2022, 00:49

Vedeți băieți ca au trecut 9 etape ! Nu vedeți ca echipele de top sunt varza???

propaganda
propaganda  •  06 Septembrie 2022, 20:13
Postat de zetanu pe 06 Septembrie 2022, 16:50

6-7 goluri pe an da si Balan.

Faza e ca asta le-a dat prin ligi grele si la Nancy nici nu prea a avut cu cine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează