FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Plecări în masă de la U Cluj » Un jucător adus în această vară și altul decisiv la promovare, puși pe liber

Alexandru Boiciuc, într-un meci cu Sepsi OSK // foto: Imago Images
Alexandru Boiciuc, într-un meci cu Sepsi OSK // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2022 12:26 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 13:56

Universitatea Cluj a anunțat faptul că s-a despărțit de fundașul Roland Baravykas (27 de ani) și vârful Alex Boiciuc (25). Studenții au ajuns la un acord și cu FC Csikszereda pentru fundașul Paul Pîrvulescu (34).

Studenții s-au mișcat rapid pe piața transferurilor și au reușit să-i aducă în ultimele zile pe Ștefan Vlădoiu (fundaș lateral, împrumutat de la CSU Craiova), Lorand Fulop (mijlocaș, liber de contract) și pe Plamen Iliev (portar, liber de contract).

FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract
FCSB
FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract

Trei plecări de la U Cluj

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind rezilierea contractelor cu jucătorii Alexandru Boiciuc și Rolandas Baravykas” și „FC Universitatea Cluj a ajuns, luni, la un acord cu formația FK Csíkszereda Miercurea Ciuc pentru transferul jucătorului Paul Pîrvulescu”, a anunțat clubul ardelean în două comunicate succesive. 

FC Universitatea Cluj le mulțumește pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorește mult succes în viitor!

- Comunicat U Cluj

Sursele GSP spun că Brănescu s-ar afla și el pe picior de plecare după transferul lui Plamen Iliev. Laurențiu Brănescu nu a mai fost inclus în lot de la venirea lui Eugen Neagoe.

Curios este faptul că fundașul dreapta lituanian Rolandas Baravykas fusese transferat chiar în această vară! Internațional lituanian cu 29 de meciuri pentru prima reprezentativă, Rolandas a fost pus pe liber de ardeleni după numai patru apariții.

Iar la Alexandru Boiciuc, care a marcat în turul barajului de promovare cu Dinamo, câștigat cu 2-0, s-a renunțat deși acesta fusese cerut la echipă de precedentul antrenor, Erik Lincar, după ce U a eșuat să convingă vârfurile din străinătate pe care le urmărea.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mugurel „Pele” Buga l-a recomandat pe atacantul-revelație din Liga 1: „S-a adaptat extraordinar. Un marcator, un «oportunist»!”

Trei săptămâni de Vadim Rața = Un an de Moruțan! Cât a încasat FC Voluntari de la Gigi Becali pentru „împrumutul” mijlocașului moldovean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  06 Septembrie 2022, 21:23

Neagoe , foarte inteligent , echipa lui nu a vazut cum arata poarta adversa iar el isi ia fundas dreapta si portar zici ca e mecanicul ăla cu tachetii. ,,tare priceput" . Sau are procent din salariile astora doi .

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  06 Septembrie 2022, 14:16

Au părăsit echipa (doar) doi jucători și, cică, „plecări în masă”!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează