INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA DUISBURG - BAYERN 2-3

Înapoi la Dinamo?

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Claudiu Niculescu s-ar putea întoarce în Groapă după retrogradarea Duisburgului.

Retrogradată cu o etapă înaintea finalului de cam­pionat în Germania, MSV Duisburg va începe pregătirile pen­tru liga a doua cu o curăţenie ma­sivă în lot. Clubul vrea să renunţe la 16 jucători, iar unul dintre cei vizaţi e Claudiu Niculescu, pentru care ar intra în calcul un transfer în Franţa sau o întoarcere la Dinamo, unde naşul Cristi Borcea îl aşteaptă cu braţele deschise.

“Claugol” mai are un an de con­tract cu MSV, pînă în iulie 2009, ar vrea să rămînă, dar sînt cîteva as­pecte care nu-l avantajează deloc. În primul rînd, are un salariu destul de mare pentru liga a doua, cifrat la 300.000 de euro pe sezon. Pe urmă, ex-dinamovistul nici n-a im­presionat în returul de campionat jucat la MSV. Puţine goluri, aproa­pe toate din lovituri libere, multe ratări. Altă problemă a lui Ni­cu­lescu, stă rău cu pregătirea fizică. Atît de rău încît sîmbătă, tocmai în meciul decisiv cu Bayern (2-3), antrenorul Rudi Bommer a fost nevoit să-l ţină 67 de minute pe bancă, deşi l-ar fi vrut titular.

“Dinamo a fost şi va rămîne marea mea iubire. Mi-ar plăcea să-mi închei cariera în Groapă”
Claudiu Niculescu atacant Duisburg

3 goluri a marcat Claugol pentru MSV în 16 meciuri disputate în returul campionatului.

Tararache rămîne

Mihai Tararache (foto), autorul unui gol splendid cu Bayern, dar şi al unor gafe im­par­­do­na­bi­le, va ră­mî­ne şi în liga a doua la Duisburg. El şi-a şi prelungit recent contractul pe încă 3 ani, pînă în 2011. În schimb, nu se ştie deocamdată nimic despre viitorul lui Iulian Filipescu. Apărătorul în vîrstă de 34 de ani e la final de contract şi deocamdată nu i s-a făcut o nouă ofertă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Mai 2008, 09:19

mi-ar placea sa revina,mi-a parut rau ca a plecat...claudiu,vino inapoi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close