INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEBRECEN

Înlocuieşte golgeterul dorit de Steaua » Cristi Bud a semnat cu Debrecen!

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 20:58

Cristi Bud şi-a reziliat în această vară contractul cu CFR Cluj şi va evolua începînd cu noul sezon pentru Debrecen, cîştigătoarea ultimei ediţii a Cupei Ungariei.

Atacantul de 28 de ani va fi la prima experienţă în străinătate, evoluînd pînă în momentul de faţă pentru Liberty Salonta, Gaz Metan, CFR Cluj şi FC Bihor. În acest an a fost împrumutat în liga secundă, unde a marcat de 7 ori în zece meciuri pentru bihoreni.

"Debrecen e una dintre cele mai bune echipe din Ungaria şi sînt fericit că am oportunitatea să joc aici. Nu va fi uşor să prind un loc de titular, dar voi trage tare. Eu sînt atacant, iar treaba mea e să dau goluri", a mărturisit vîrful pentru site-ul oficial al maghiarilor.

Bud îl va înlocui la Debrecen pe atacantul francez dorit de Steaua, Adamo Coulibaly. Vîrful de 31 de ani a marcat în sezonul trecut 24 de goluri în 27 de meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
assf
assf  •  04 Iulie 2013, 13:14

bafta cristi in ungaria ..pacat ca nu te-au mai vrut astia la medias.Si cum zicea cineva pe aici ..sa dea Dumnezeu sa ti se fi terminat ghinioanele ..meriti tot ce e mai bun de la viata.

dreamer123
dreamer123  •  04 Iulie 2013, 00:27

ce mi e cfr, ce mi e Debrecen....unguri si intro parte si in alta. candva au jucat in acelasi campionat...

blaustein
blaustein  •  03 Iulie 2013, 22:46

Bud e atacant bun, mare pacat cu acea accidentare. Daca isi revine 100% cred ca va fii golgheterul campionatului la unguri fara probleme, la mare distanta chiar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close