INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Ioan Andone e în impas în Arabia Saudită după o retrogradare dramatică: ”Am fost distruşi!”

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 00:19

Fostul dinamovist punctează că e posibil să rămînă totuşi cu echipa în prima divizie prin extinderea numărului de competitoare pentru următorul sezon: ”Decizia se va lua în luna mai”.

- Ando, cum a fost posibil să retrogradezi în ultima secundă a prelungirilor printr-un autogol, care v-a înfundat la 1-2 cu Al Ahli?
- N-ai văzut aşa ceva! Un ghinion incredibil! Am vrut să forţez victoria pe final, nu mă gîndeam să stau la mîna celorlalte rezultate. Şi l-am introdus în ultimele 20 de minute pe Rashed, un vîrf foarte bun de 33 de ani, experimentat. La ultima fază însă, s-a produs un fault în atac, iar mingea a intrat în poartă din jucătorul nostru.

"Posibilă extindere de la 14 la 16 echipe"

- Cred că v-aţi prăbuşit cu toţii!
- Băieţii nici n-au mai fost în stare să protesteze. Distruşi! S-a legat şi o serie din asta ciudată, în etapele trecute am luat un gol din corner, altul direct din out. Şi în oraş atmosfera s-a întristat, fiindcă Al Ittifaq e un club de tradiţie, nu sînt obişnuiţi cu momente neplăcute. Dar mai e o şansă!

- Anume?
- De vreo doi ani se discută ca prima divizie să se extindă de la 14 la 16 echipe la solicitarea forului continental. Decizia se va lua pe la sfîrşitul lui mai. Dacă se va întîmpla aşa, nu mai retrogradează nimeni în acest sezon.

"Ando, n-avem ce să-ţi reproşăm!"

- Ai de gînd să continui acolo?
- Bine, eu nici nu prea am avut ce jonglerii să fac, am stat doar la ultimele cinci partide pe bancă. De fapt, doar patru, fiindcă la primul meci abia venisem vineri, iar sîmbătă s-a jucat. Şi conducătorii mi-au zis: "Ando, ai făcut tot ce-a depins de tine, n-avem ce să-ţi reproşăm". Dar acum nu-i stă capul nimănui la strategii de viitor. Mai avem "Cupa Regelui", cea mai prestigioasă a ţării, şi apoi vom vedea ce se întîmplă.

- Ai şanse să salvezi sezonul cu "King Cup"?
- Sîntem între cele opt echipe care se bat la trofeu. Nu e imposibil să-l cîştigăm!

100 de mii de euro va încasa Ioan Andone pentru cele 6 luni petrecute pe banca saudiţilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close