INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUWEIT

Ion Marin a readus titlul pentru cea mai veche formaţie din Kuweit: ”Desenăm pe teren”

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 22:26

"Săpăligă", 58 de ani, spune că este mîndru de el, de staff-ul său şi de jucătorii lui. ”Nimeni nu e profet în ţara lui, de aceea aici mă simt împlinit”, spune ex-dinamovistul


Ion Marin este şeic! A obţinut un nou trofeu în ţările arabe, în Kuweit, după ce cucerise în 2012, tot cu Al Kuwait, Cupa AFC, Cupa Asiei, corespondentul Europa League pe continentul vecin. A cîştigat, matematic, campionatul acolo, deşi mai sînt trei etape de disputat, echipa "brigadierilor", cea mai veche din această ţară, avînd un avantaj de 12 puncte faţă de locul secund, Al Qadsia, după 14 victorii şi 4 remize.

"Sînt fericit, sînt mulţumit, sînt satisfăcut. Echipa mea desenează pe teren, însă am încercat să le explic băieţilor că trebuie să rămînem modeşti, să savurăm trofeul, dar să nu ne credem Real Madrid. Grupul este extraordinar, este unit. Iar mie îmi face plăcere să lucrez aici, chiar dacă sînt departe de casă. Mă simt împlinit. Poate că în România n-am fost apreciat, dar nimeni nu e profet în ţara lui, aşa că încerc să-mi fac meseria onest printre străini. N-am probleme financiare, aici nu se ştie ce sînt alea întîrzieri salariale. Mi-e drag să lucrez în Kuweit, sînt şi apreciat", a declarat Ion Marin pentru Gazeta Sporturilor.


"A fost o sărbătoare în stil arab după ce-am devenit campioni. N-am băut şampanie, e altfel în Kuweit, dar am petrecut de minune cu cîntece specifice şi dansuri. E o altă cultură, o respectăm, ne place"
Ionel Colonel, preparator fizic Al Kuwait

5 ani trecuseră de la ultimul trofeu de campioană luat de Al Kuwait

6 străini are Ion Marin în lot: un brazilian, doi tunisieni, primii 3 golgeteri ai campionatului!, doi camerunezi şi un fotbalist din Bahrain

5-0 cu Maradona!
"Săpăligă" a mai antrenat în ţările arabe pe Al Ettifaq (Arabia Saudită) şi pe Dubai Club (Emirate), iar la ultima echipă l-a readus cu picioarele pe pămînt pe El Pibe d'Oro. În octombrie 2011, Ion Marin s-a întîlnit cu echipa condusă atunci de Maradona, Al Wasl. Scor: 5-0! "N-am înţeles nimic din meciul ăla, am fost învins de un antrenor mai bun", avea să comenteze starul argentinian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
red77
red77  •  31 Martie 2013, 07:27

ion marin a creat vreo 3 echipe la petrolul ! si daca avea echipa de la petrolul de prin 90 si ceva , cea cu preda , onut care batea steaua cu 5-0 la ploiesti si 4-1 in deplasare iesea campion !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează