INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IORDĂNESCU L-A DEPĂŞIT PE MIRCEA LUCESCU

Iordănescu: "Este o satisfacţie să fiu cel mai bine plasat antrenor român din lume"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Fostul antrenor şi selecţioner Anghel Iordănescu (59 de ani) a comentat în această dimineaţă, pentru gsp.ro, clasarea pe locul 65 din 130, depăşindu-i pe Mircea Lucescu (76) şi pe Victor Piţurcă (120), în topul tehnicienilor din 1996 până în prezent, publicat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

"Personal, consider că cei mai buni antrenori români au fost regretatul Ştefan Covaci şi Emeric Ienei. Întotdeauna am crezut că avem antrenori buni şi nu vreau să omit pe cineva", a declarat Iordănescu pentru gsp.ro.

Apoi a detaliat: "Începând de la Braun Bogdan şi Gică Popescu şi venind în zilele noastre, la Loţi Boloni şi la Mircea Lucescu, noi am avut o şcoală de antrenori foarte bună".

"Este însă un motiv de satisfacţie pentru mine să fiu plasat în această poziţie, ţinând cont că de 5 ani nu mai sunt în circuitul antrenorilor. Probabil a contat ceea ce am realizat eu de-a lungul carierei, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional", a mai subliniat Anghel Iordănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
brasoveanul1
brasoveanul1  •  21 Ianuarie 2010, 14:42

stati cuminti si lasati statisticile /// MIRCEA LUCESCU ESTE SI VA RAMANE NR 1

 •  21 Ianuarie 2010, 13:01

Aduna-ti prietenii si inscribe-ti echipa de fotbal pe Fotbal Amator. Ro. Te joci te distrezi si intri in cursa pentru 10 000 EUR. Taxa de inscriere este de 10 EUR/an. Va asteptam la competitiile de fotbal amator!

stefan2
stefan2  •  21 Ianuarie 2010, 12:54
Postat de pe 21 Ianuarie 2010, 12:46

Daca nici statisticile FIISF n-au relevanta pentru tine, atunci ce ar mai fi de spus...

Statistica are un mare defect si anume este limitata de ceea ce anume se ia in calcul.daca de exemplu se ia in calcul nr de trofee cucerite ca antrenor principal, nr de finale sau valoarea in bani a jucatorilor din echipa cu care a performat , sau.....De ex statistic noi am avut ghete de aur si ca urmare trofeul s-a desfiintat , fiindca cu statistica se poate jongla...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează