INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Jiangsu a pierdut în Liga Campionilor Asiei » Dan Petrescu dă vina pe jucători: ”Chinezii nu sunt competitivi”

Alex Teixeira, cel mai scump jucător al iernii în fotbalul mondial
Alex Teixeira, cel mai scump jucător al iernii în fotbalul mondial

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2016 00:00

Jiangsu a pierdut ieri în Liga Campionilor Asiei, iar Dan Petrescu dă vină pe numărul mare de jucători autohtoni.

Jiangsu Suning a înregistrat ieri primul eșec în grupele Ligii Campionilor Asiei: 1-2 acasă cu FC Tokyo. O înfrângere ce contrastează cu "marea revoluție" din ianuarie, când clubul a cheltuit 78 de milioane de euro cu transferurile lui Alex Teixeira (50 milioane) și Ramires (28 milioane), dar explicabilă din punctul de vedere al lui Dan Petrescu.

"Când vom putea transfera mai mulți stranieri vom fi o amenințare pentru oricine. Deocamdată, avem dreptul la cinci, dintre care unul trebuie să fie asiatic. Și doar trei pot juca în același timp în campionat", a detaliat antrenorul într-un interviu acordat tabloidului The Sun: "Nu vreau să fie interpretată ca o jignire, dar jucătorii chinezi nu sunt competitivi".

"Alex Teixeira a venit la noi pentru bani. A fost alegerea corectă. Când primești o ofertă de nerefuzat nu mai contează"
Dan Petrescu, antrenor Jiangsu

3e locul pe care-l ocupă Jiangsu în grupa E a Ligii Campionilor Asiei după 4 meciuri (5 puncte)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează