INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CSKA SOFIA

Jurnaliştii bulgari fac analiza: "Pancu, un adevărat artist pe teren. Petre, total ieşit din formă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul român Daniel Pancu i-a impresionat prin evoluţiile sale la CSKA Sofia pe jurnaliştii bulgari. Aceştia au numai cuvinte de laudă pentru fostul fotbalist al Rapidului.

"Pancu este unul dintre cei mai buni jucători străini care au venit vreodată la CSKA Sofia. Un adevărat artist pe teren, cu execuţii fine, care a demonstrat că ştie foarte bine jocul de fotbal", l-au caracterizat cei de la Sportal.bg pe Pancu.

Nu la fel de bine este văzut celălalt fotbalist român de la CSKA Sofia, Florentin Petre: "E total ieşit din formă, e departe de cel care a cîştigat titlul cu CSKA Sofia în urmă cu doi ani. În acest moment, el pare mult mai lent şi mai inconstant".

sursa: ziare.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
 •  14 Februarie 2010, 22:52

sunt dinamovist dar il respect pe pancone pt k e un fotbalist adevarat ...era mai bun k mutu acum cativa ani imi pare rau de baiatu asta k joaca la tska sofia cand el are stofa macar de il calcio

sergiu_ctin
sergiu_ctin  •  14 Februarie 2010, 22:09
Postat de pe 14 Februarie 2010, 19:06

si esti gelos ca nu le plac oile?

Sincer sa fiu, m-ai lasat fara replica :))

teomarius1923
teomarius1923  •  14 Februarie 2010, 22:00

pacat ca nu o sa mai vina la rapid cat timp e copos patron...pacat...bravo lui...foarte talentat acest jucator...panco italiano:X

Vezi toate comentariile (30)
Comentează