INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERCUPA EUROPEI

Kaiser printre stele » Ionuţ Lupescu l-a tras de mînecă pe Cristiano Ronaldo :) Reacţia vedetei de la Real

Un român între doi magicieni: CR7 şi Fergie
Un român între doi magicieni: CR7 şi Fergie

Articol de - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 21:27

Marţi seară, fostul manager general al FRF a văzut Real - Sevilla 2-0 alături de Sir Alex, cum s-a întîmplat şi în mai, la finalele Champions şi Europa League.

De cînd a devenit liderul Comisiei Tehnice UEFA, în toamna lui 2012, înlocuindu-l pe scoţianul Andy Roxburgh, Ionuţ Lupescu a fost mereu alături de marii antrenori europeni. Şi s-a "legat" de Alex Ferguson, 72 de ani, probabil cel mai faimos tehnician continental, cu 38 de trofee la Man. United şi 48 în întreaga carieră.

În mai 2014, Kaiserul a stat în tribună lîngă Sir Alex şi la finala Europa League, şi la finala Ligii. Iar marţi seară, fostul "tricolor" şi manager general al FRF s-a întreţinut cu scoţianul în timpul Supercupei Real - Sevilla.

La sfîrşit, după ce a primit medalia cîştigătorilor, Ronaldo cobora gînditor. Pe la mijlocul scării, cineva l-a bătut uşor pe mînă. Era Ionuţ. Voia să-l facă atent. Lîngă el era Ferguson.

Cînd l-a văzut pe managerul său de la Manchester, Cristiano s-a luminat. L-a îmbrăţişat, cei doi schimbînd cîteva cuvinte. Tocmai Sir Alex i-a oferit apoi premiul de MVP (ales de Comisia Tehnică a lui Lupescu) pentru "dubla" care a decis Supercupa: "Au fost mulţi fotbalişti uriaşi pe gazon, dar Ronaldo ne-a uşurat alegerea". I-a răspuns lusitanul: "M-a învăţat totul la United".

7 mii de euro este salariul lunar al lui Ionuţ Lupescu la UEFA ca şef al Comisiei Tehnice

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
lumpy666
lumpy666  •  15 August 2014, 05:52

EU ma gandeam dupa ce am CITIT ARTICOLUL ca "KAISERUL" de aceea a batut pe CR pe "MANUTA" pt ca INCERCA SI EL SA "CERSEASCA UN AUTOGRAF de la"CR"....!!!!!!!!"

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2014, 00:15
Postat de laurentiuci pe 14 August 2014, 15:38

" cineva l-a bătut uşor pe mînă. Era Ionuţ." :))))))) zici ca scrii basme, jumatate teodor

Jumatate Theodor :))

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2014, 00:14
Postat de unico_biancorossi pe 14 August 2014, 22:16

..)))))))))))))))) mor de ras, dar ai dreptate.

Jumatate Theodor :))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează