INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

La Fiorentina, numărul 10 este vacant » Nimeni nu vrea tricoul lui Mutu

Nimeni nu vrea numărul 10
Nimeni nu vrea numărul 10

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 20:34

Jovetici, considerat urmaşul românului, a preferat să rămînă cu opt, căpitanul Montolivo cu 18


Surpriză la Fiorentina la împărţirea numerelor pentru sezonul 2011-2012. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, nimeni nu vrea "10"-le pe care Adrian Mutu (foto) l-a purtat timp de 4 ani. Mai precis din iulie 2006, data venirii de la Juventus, şi pînă-n această vară, cînd a plecat la Cesena.

Muntenegreanul Jovetici, considerat urmaşul său în formaţia Viola, deci şi cel mai îndreptăţit să-l solicite, a păstrat optul. Nici proaspăt sositul de la Inter, Kharja, nu s-a arătat interesat. Ba chiar a preferat un număr de care în general fuge toată lumea: 13. Iar căpitanul Montolivo vrea să continue cu 18.

La Fiorentina, "10"-le a avut întotdeauna o semnificaţie specială, poate şi pentru că tricoul respectiv a fost purtat numai de jucători mari. Înaintea lui Mutu, de pildă, l-au mai îmbrăcat De Sisti, Antognoni, Roberto Baggio şi Rui Costa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
manon
manon  •  19 August 2011, 11:46

UNICUL "10" pt.romani ESTE MUTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează