INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut pentru arabi de ce a plecat de la Al Hilal! E cu totul altă variantă: "Mi s-a vorbit foarte urît"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 10:33

Laurenţiu Reghecampf a fost invitat luni la o emisiune la postul MBC din Dubai, unde a vorbit despre plecarea sa de la Al Hilal. 
"Pe mine nu m-a dat nimeni afară, nu m-a obligat nimeni să plec. Demisia preşedintelui m-a determinat mai mult să fac acest pas", spunea Reghe la DigiSport. La televiziunea din Dubai a avut însă altă variantă.

"Finala pierdută în Cupa Prinţului l-a determinat pe Abdulrahman Bin Musaad să demisioneze, iar înlocuitorul său, Mohammad Al Hamidani mi-a vorbit foarte urît şi m-a anunţat că sînt demis", a zis Reghe conform al-marsd.com.

Chiar şi aşa, Reghe nu exclude o posibilă revenire în Arabia Saudită: "M-aş întoarce oricînd să antrenez Al Hilal sau orice alt club".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (37)
magura
magura  •  12 Martie 2015, 08:03
Postat de ochi_ager pe 11 Martie 2015, 11:21

Cu câtă satisfacție primesc fanii echipelor sărmane eșecul lui Reghe la arabi. Și ce n-ar da ca ”manelistul îngâmfat Reghedon” să-și facă pomană și să le antreneze pe amărâtele alea al căror ideal rămâne locul 2...

Asta este gandirea ta limitata!! Daca regheblat nu s-ar fi spart in figuri cand antrena steoaia, nimeni nu s-ar fi bucurat de insuccesul lui, dar pentru ca este un nesimtit si un ingamfat fara margi, d-aia sunt si reactiile unora care fac misto si rad de aventura lui la arabi!

bamse1901
bamse1901  •  11 Martie 2015, 20:09

asta zici tu. poate ca e adevarat si atunci ai ceva, daca nu oricum nu am p parere stralucita despre tine

romeverest
romeverest  •  11 Martie 2015, 18:38

Mai avea cineva vreun dubiu ?? Cu siguranta ca a fost demis, dupa rezultatele dezastroase ale echipei !! Iata ca, dupa demiterea lui, cu un alt roman pe banca, Al Hilal nu a mai pierdut nici-un meci !! Asta spune tot !!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează