INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL - AL ITTIHAD, LUNI, 18:35

Laurenţiu Reghecampf îl va înfrunta pe Victor Piţurcă în derby-ul Arabiei Saudite: "N-am discutat cu el, nici nu avem ce vorbi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:48

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal, a prefaţat confruntarea de luni cu Al Ittihad, echipă antrenată de Victor Piţurcă, meci contînd pentru campionatul Arabiei Saudite.
"Cred că am trecut peste şocul ratării Ligii Campionilor Asiei. Sper să nu mai trecem prin aşa ceva. Avem cîteva probleme la echipă, de sănătate mă refer, însă în ciuda acestui fapt vrem să cîştigăm la Jeddah. Cu oricine jucăm, noi trebuie să cîştigăm. Al Hilal este o echipă precum Steaua, care nu poate juca decît la victorie.

Este un meci foarte greu, mai ales că cei de la Al Ittihad au avut timp să pregătească mai bine partida cu noi, au mers şi într-un cantonament în Dubai, de aceea consider că ei au un avantaj. Presa de aici nu vorbeşte despre duelul dintre mine şi Piţurcă, că nu avem de împărţit decît nişte puncte. Nu am vorbit de cînd a venit aici, nici nu avem ce vorbi. Cu siguranţă vom schimba cîteva vorbe înainte de meci. Chiar dacă am avut păreri diferite, nu înseamnă că ne duşmănim“, a spus Laurenţiu Reghecampf la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
iri_
iri_  •  29 Noiembrie 2014, 09:11
Postat de eshayk pe 29 Noiembrie 2014, 01:12

O dau la pace, adica un ega,l ca intre romani...

mai curand aici printre romani se practica pe vremuri, sau cine stie poate si acum, "io bat acasa, da bati si tu acasa" in asa fel incat ambele echipe aveau asigurate 3 pct, fata de 2 pct in cazul a doua egaluri. faceai 3-4 cumetrii dastea, 12pct asigurate... banuiesc ca pinalti si cu tata jean stiu mai bine...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Noiembrie 2014, 03:00
Postat de eshayk pe 29 Noiembrie 2014, 01:12

O dau la pace, adica un ega,l ca intre romani...

bingo..)

eshayk
eshayk  •  29 Noiembrie 2014, 01:12

O dau la pace, adica un ega,l ca intre romani...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează