INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Laurenţiu Reghecampf în corzi » Un penalty neacordat, om eliminat, Al Hilal învinsă: 0-1 cu Al Nasr

Reghecampf a ratat sîmbătă ocazia de a se apropia de lider
Reghecampf a ratat sîmbătă ocazia de a se apropia de lider

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:20

Antrenorul român a refuzat să meargă la conferinţa de presă, în semn de protest, iar secunzii lui s-au luat de arbitrul ceh Kovarik.

Antrenorii români au viaţă grea în Arabia Saudită. După Victor Piţurcă, a cărui echipă, Al Ittihad, a fost învinsă vineri de Al Shabab (0-1), sîmbătă a încasat-o şi Laurenţiu Reghecampf. Al Hilal a pierdut derby-ul din deplasare cu Al Nasr, 0-1, la capătul unei partide cu mulţi nervi.

La 0-0, fundaşul lui Al Hilal, Al Zoari, a fost cosit în careul advers. Penalty clar, dar arbitrul ceh Lubor Kovarik nici n-a clipit, spre disperarea lui Reghe. Din victimă, Al Zoari a devenit ulterior agresor. În propriul careu! "Roşu" direct, penalty pentru Al Nasr, 1-0 (68).

Trei minute mai tîrziu, Kovarik a restabilit egalitatea pe teren, eliminînd un jucător şi de la gazde, Husain. Însă oaspeţilor, la care Pintilii a fost integralist, nu le-a ajutat. La final, secunzii Ţermure şi Tene s-au luat de arbitrul ceh, iar Reghecampf, în semn de protest, a refuzat să mai meargă la conferinţa de presă.

Piţi: "Avem ghinion"
Fără victorie de cînd a preluat-o pe Al Ittihad (4 eşecuri, o remiză), Victor Piţurcă a găsit explicaţia pentru nereuşitele echipei. "Dominăm, avem ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă. Este vorba şi de ghinion", a spus tehnicianul român. Înaintea sosirii lui, Al Ittihad cîştigase 7 partide din 7!

4 e locul pe care-l ocupă Al Hilal în clasament, 23 de puncte în 11 etape, 8 mai puţin decît liderul Al Nasr, care are un meci în plus disputat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Decembrie 2014, 00:31
Postat de unico_biancorossi pe 15 Decembrie 2014, 10:44

arabilor, ne vrem shaormarii si manelistii inapoi. ni-i dati ori nu nu-i dati ?..)

ps - naspa moment, pentru acest antrenor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:44

arabilor, ne vrem shaormarii si manelistii inapoi. ni-i dati ori nu nu-i dati ?..)

cocytyc
cocytyc  •  15 Decembrie 2014, 10:18

Grija mea de Camile ,sa le dea apa ei ,de ce trebuie sa ne deplasam noi din Romania ,aaa ,o faceti pentru petrodolari ,atunci punetiva cearceaful in cap si taceti..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează