INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Lazio nu vrea să se despartă de Ştefan Radu » "Un român esenţial"

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Antrenorul Edoardo Reja insistă ca "tricolorul" să nu fie vîndut. Nu are înlocuitor pentru superfundaşul de 24 de ani

Într-un moment în care Daily Mail îl anunţă pe lista nr. 1 a lui Chelsea, Lazio n-ar mai vrea să-l vîndă în această iarnă, chiar dacă ofertele pentru Ştefan Radu ar putea ajunge la 20 de milioane de euro!

Pur şi simplu, "românul este jucătorul ideal pentru sistemul antrenorului lazial. Radu a devenit esenţial, indispensabil în această echipă", a comentat cotidianul Il Tempo, care susţine că " Edoardo Reja are încredere numai în el. Nu mai are timp să găsească un înlocuitor de valoarea lui". Iar fundaşul stînga ar accepta oferta biancoceleştilor, 1,3 milioane anual pînă în 2016!

Deocamdată, Ştefan s-a refăcut după operaţia suferită pe 7 decembrie la meniscul genunchiului drept şi, foarte probabil, va juca joi cu Genoa.

7,15 milioane de euro va primi în total Radu pînă în 2016 dacă îşi prelungeşte contractul cu Lazio

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fan.craiova
fan.craiova  •  03 Ianuarie 2011, 09:19

Ma bucur pentru Radu Stefan. Tace si face . Bafta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close