INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

FOTO Liviu Antal, de pe ultimul loc direct în Liga Campionilor! Transfer neașteptat: „Bine ai revenit!”

Mijlocașul Liviu Antal (34 de ani), fotbalist care a retrogradat cu CS Mioveni în Liga 2, s-a întors după doi ani și jumătate la Zalgiris Vilnius, campioana en titre a Lituaniei. +9   FOTO
Mijlocașul Liviu Antal (34 de ani), fotbalist care a retrogradat cu CS Mioveni în Liga 2, s-a întors după doi ani și jumătate la Zalgiris Vilnius, campioana en titre a Lituaniei.

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 20:51 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 21:36

Mijlocașul Liviu Antal (34 de ani), fotbalist care a retrogradat cu CS Mioveni în Liga 2 în sezonul trecut, s-a întors după doi ani și jumătate la Zalgiris Vilnius, campioana en-titre a Lituaniei, formație calificată în preliminariile Ligii Campionilor.

Liviu Antal a făcut parte din echipa lui CS Mioveni care a retrogradat după două sezoane în Superliga, însă mijlocașul a obținut un transfer neașteptat. A semnat cu Zalgiris Vilnius, campioana Lituaniei.

Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea
FCSB
Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea

Liviu Antal s-a întors la Zalgiris Vilnius, după ce a retrogradat cu CS Mioveni

Liviu Antal revine astfel în Lituania, la formația pentru care a evoluat în perioada iulie 2017 - ianuarie 2021. Lituanienii au anunțat că Antal poate debuta joi, 6 iulie, când Zalgiris Vilnius primește vizita celor de la Riteriai, în runda cu numărul 21 din campionat. 

Foto: Instagram @fkzalgiris
Foto: Instagram @fkzalgiris
Foto: Instagram @fkzalgiris
Foto: Instagram @fkzalgiris
Foto: Instagram @fkzalgiris
+5 FOTO

Zalgiris este în acest moment pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, 3 sub liderul Panevezys, care are și un meci mai puțin disputat. 

Noua sa echipă va evolua și în preliminariile Champions League. În primul tur o va întâlni pe Struga, campioana Macedoniei de Nord. Dacă va trece de macedoneni, Zalgiris se va duela cu Galatasaray.

În prima perioadă la Zalgiris Vilnius, Liviu Antal a jucat 111 meciuri și a marcat 63 de goluri. A câștigat două trofee cu Zalgiris Vilnius: titlul (în 2020) și Supercupa Lituaniei (2020)

În sezonul trecut, la CS Mioveni, Liviu Antal a jucat 32 de partide, a punctat de două ori și a dat două pase decisive. 

Liviu Antal a mai evoluat în carieră la Concordia Chiajna, FCM Târgu- Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalem, Hapoel Tel Aviv, Pandurii Târgu-Jiu, CFR Cluj, UTA Arad, Haladas și Zalaegerszeg

Citește și: 

Ioan Varga a confirmat oferta care îi poate aduce 7 milioane de euro: „Cea concretă e din Italia!” » Detaliul care blochează momentan transferul

Claudiu Bumba a semnat în Ungaria » Va fi coleg cu alți doi români

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
viktorrush
viktorrush  •  06 Iulie 2023, 19:11
Postat de paolo16 pe 05 Iulie 2023, 05:31

"În prima perioadă la Zalgiris Vilnius, Liviu Antal a jucat 111 meciuri și a marcat 63 de goluri." Cunoști multi atacanți din Divizia A cu cifrele astea, în jur de 20 de goluri pe campionat? Te rog, nu spune ca avem un campionat mai puternic decât al lor...

le-a dat Steaua 3-0 si 2-0 celor de la ekrans cand am jucat acum cativa ani. aia joaca pe teren sintetic. cum sa spui ca campionatul lituaniei este peste cel al romaniei?

ionutplural
ionutplural  •  05 Iulie 2023, 09:14

Asta nu facea fata la Mioveni si acum joaca in Champions League :))

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Iulie 2023, 07:57

In tarile slave verigheta se poarta la mana dreapta pe degetul din mijloc? Am mai vazut un personaj celebru purtand la fel

Vezi toate comentariile (9)
Comentează