INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Loţi pleacă! » PAOK i-a întins o cursă lui Boloni

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 21:53

Antrenorul român acceptase reducerea la jumătate a salariului, însă şefii clubului din Salonic s-au sucit şi l-au anunţat aseară că vor rezilierea contractului


Aventura lui Boloni (59 de ani) la Salonic a ajuns la final. După 9 luni, antrenorul român trebuie să se despartă de PAOK! Criza financiară şi disensiunile cu conducerea clubului grec l-au împins să plece, deşi îşi dorea să joace şi în sezonul viitor în Europa League, după ce a terminat play-off-ul pe locul 4.

Loţi a fost prins însă în cursa întinsă de şefii lui PAOK. După trei zile de gîndire, a decis să accepte condiţiile impuse de preşedintele Vryzas şi de directorul executiv Konstantinidis pentru a continua. Ar fi rămas şi cu salariul redus cu 50%, la 275.000 de euro. Cei doi au mers pe stratagema că Boloni va refuza şi îşi va face bagajele. "Stai puţin că s-a schimbat situaţia! Au apărut alte probleme financiare şi ne-am răzgîndit. Vrem să-ţi reziliem contractul!", i-a răspuns ieri Vryzas, care şi-a susţinut divergenţele de strategie faţă de tehnician. Boloni trebuie să ia însă 200.000 de euro, cît e clauza de reziliere a acordului pe doi ani, dacă părţile nu ajung la o înţelegere amiabilă.

550 de mii de euro a fost salariul net cîştigat de Loţi Boloni la Salonic stagiunea trecută

3 a fost locul ocupat de Loţi cu PAOK în sezonul regulat; a terminat pe 4 în play-off, calificîndu-se pentru EL

Se bate cu Cuper la Oly
Boloni ar putea ajunge la campioana Olympiakos. În discuţii cu campioana Greciei sînt însă doi rivali redutabili. Spaniolul Juan Inacio Martinez, de la Levante, şi argentinianul Hector Cuper, de la Orduspor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
danrapid
danrapid  •  26 Mai 2012, 14:19
Postat de ernesto365 pe 26 Mai 2012, 10:54

de ce crezi ca au plecat dan petrescu, olaroiu, mircea lucescu sa antreneze in strainatate? pentru ca nu le prieste aerul infect al ligii lui mitica si a patronilor de 2 lei. la fel si cu laci boloni.

asta cam asa e..

jalemare
jalemare  •  26 Mai 2012, 12:54

poate vine la Rapid.

ernesto365
ernesto365  •  26 Mai 2012, 10:56

singurele echipe unde ar veni sa antreneze sunt rapid sau cfr, echipe cu un climat cat de cat normal.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează