INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Lovit la coaste » Mutu află azi cît va lipsi de pe teren după ce s-a lovit în meciul cu Montpellier

Momentul impactului. Mutu îl lovește cu picioarele pe portarul lui Montpellier și va lua apoi
Momentul impactului. Mutu îl lovește cu picioarele pe portarul lui Montpellier și va lua apoi "galben"

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 20:37

Dacă victima sa a ajuns la spital, cu o rană la cap, atacantul lui Ajaccio află azi, după un RMN, cît stă. Diagnosticul preliminar: contuzie.

Adi Mutu riscă o nouă pauză după ce a provocat, sîmbătă, momentul-şoc al meciului Ajaccio - Montpellier (2-1). Din ciocnirea cu portarul advers, Jourdren, "tricolorul" părea să fi scăpat ieftin.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului Ajaccio - Montpellier 2-1

În timp ce victima sa a primit îngrijri vreme de 3 minute, pentru ca apoi să fie scos pe targă şi transportat la spital, cu o rană la cap, Briliantul s-a ridicat şi a continuat. Abia un sfert de oră după impact, în minutul 28, a abandonat şi el.

Medicul lui Ajaccio l-a consultat şi i-a pus şi un diagnostic preliminar: contuzie la coaste. Însă clubul a anunţat ieri, pe site-ul său, că atacantul va fi supus astăzi unui RMN pentru a se stabili gravitatea leziunii şi perioada cît va sta departe de gazon.

Mutu a mai ieşit din circuitul Ligue 1 în februarie, în urma unei rupturi musculare suferite în cursul partidei cu Bordeaux (1-0). Atunci a fost indisponibil o lună, dar a revenit la timp pentru a ajuta "naţionala" la Budapesta (2-2), unde a egalat la unu din penalty.

10 goluri a marcat Mutu în acest sezon pentru Ajaccio, la care cîştigă 1,2 milioane de euro pe an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează