INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Lucescu dezminte discuțiile cu Galatasaray: ”Nu negociez cu nimeni până la sfârșitul sezonului!”

Lucescu privește supărat prima pagină a Fanatikului // FOTO Guliver/GettyImages
Lucescu privește supărat prima pagină a Fanatikului // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Mircea Lucescu dezminte că ar fi discutat cu Galatasaray, după ce Fanatik a anunțat că ”85 la sută e antrenorul Cim Bom Bom”.

În urmă cu câteva zile, Gică Hagi părea favorit să se întoarcă la Galata, pe care a mai pregătit-o de două ori.

Ieri însă, cotidianul turc Fanatik a ieșit cu Mircea Lucescu pe copertă: "85 la sută, el va fi noul antrenor Cim Bom Bom". Și pentru Luce ar fi o revenire la echipa "leilor", după 14 ani!

Dar tehnicianul lui Șahtior neagă știrea Fanatik. Ieri, aflat în cantonament pentru turul semifinalelor Cupei Ucrainei, cu Oleksandria, Lucescu s-a enervat la telefon: "E a nu știu câta oară când apar astfel de informații care nu-mi fac bine nici mie, nici echipei mele, nici fanilor lui Șahtior! Nu am negociat cu nimeni, fie că e vorba de Trabzon, de Fenerbahce sau de Galatasaray".

El a încheiat pentru Gazetă: "Să fie clar, nu voi discuta cu nimeni până la finalul sezonului. Ce va fi, vom vedea".

8este locul ocupat de Galata acum (după 29 de etape), unul dintre cele mai slabe din istorie; e la 7 puncte de ultima poziție ce duce în EL (Bașakșehir)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează