INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Lucescu va fi demis în zilele viitoare de la Zenit » Ce sumă va primi și cine vine în locul lui

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2017 13:37

Mircea Lucescu, locul 3 în Rusia, va fi concediat de clubul Zenit St. Petersburg, anunță azi Sport Ekpres. Dar va primi minimum 3 milioane de euro compensații financiare.

Soarta lui Mircea Lucescu e scrisă la Zenit, confirmă azi cotidianul rus Sport Ekpres. După 0-1 cu Terek, a 5-a înfrângere în acest sezon, antrenorul care va împlini 72 de ani pe 29 iulie va părăsi gruparea alb-albastră la jumătatea contractului.

Decizia e luată deja de conducătorii clubului și va fi oficializată în următoarele zile, anunță jurnalul cu cartierul general la Moscova.

Venit vara trecută, Luce a cucerit Supercupa Rusiei la primul său meci cu Zenit, dar a pierdut apoi toate obiectivele: locul 3 în campionat, cu 3 etape de rămase de jucat, eliminat în "16"-imile Europa League de Anderlecht, 0-2 și 3-1, și în "optimile" Cupei Rusiei de Anji, 0-4.

Va fi însă despăgubit de Zenit și va primi minimum 3 milioane de euro. Din toamnă, tehnicianul s-ar putea întoarce în Turcia, după 13 ani, fiind dorit de Galatasaray și Fenerbahce.

În locul lui Lucescu, Zenit ar vrea să-l aducă antrenor pe Paulo Sousa, antrenor la Fiorentina.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  10 Mai 2017, 11:17

Rezultatul cu Terek este surprinzator ca sa fie 'pe bune'. Habar n-avem culisele. Poate le vom afla vreodata...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2017, 18:16

Nici aici nu il lasa vatmanul sa joace? Sau Valentin Ceausescu? Acum fara gluma, dar daca nici macar la "echipa sistemului" nu reusesti intr-o dictatura, eu cred ca e cazul sa isi cam puna intrebari. Sau poate ne explica de fapt ca nu Putin e cel mai tare din Rusia si ca acolo nu are absolut nici un fel de influenta. Observati cum acest Lucescu a antrenat mereu in tari antidemocratice, Rusia, Ucraina si Turcia, el se simte cel mai bine in dictatura. Daca mai e si "ajutat" de cateva milioane in cont, cu atat mai bine.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Mai 2017, 16:34
Postat de dinamo_fan pe 09 Mai 2017, 15:11

nu o sa aduca Zenit in viata vietii lor antrenor mai bun ca Lucescu. cat timp nu ai rabdare cu un atrenor consacrat macar 3 ani e clar ca esti un amator dpdv fotbalistic. si daca se intampla sa vina un antrenor care sa castige la primul sezon e mai mult plezneala.

Adevarul e ca si Lucescu ar trebui sa inteleaga ca are 72 de ani si ca trebuie sa caute macar liniste, daca tot nu se pensioneaza. Nu poti sa reusesti sa fii in top la echipe care n-au rabdare, echipe cu pretentii ,care vor rezultate imediate, cand ai varsta pe care o ai.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează