INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Magnetul Bănel! » Numărul fanilor lui Saint-Etienne a crescut de la transferul lui Nicoliţă

Cu Bănel într-o perioadă de graţie, St. Etienne e pe locul 7 în Ligue 1, la numai 3 puncte de locul trei
Cu Bănel într-o perioadă de graţie, St. Etienne e pe locul 7 în Ligue 1, la numai 3 puncte de locul trei

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 22:12

Saint-Etienne are în acest sezon o medie de 20.819 spectatori la meciurile de acasă. Cu 18 la sută mai mult decît în ianuarie 2011.

Şefii lui St. Etienne au atins două ţinte cu Bănel. Au cîştigat un jucător în mare formă, care s-a adaptat echipei şi fotbalului francez. Şi numărul suporterilor verzi a crescut!

În vară, după ce au plătit 700.000 de euro Stelei şi au parafat contractul pe 3 ani cu jucătorul, conducătorii clubului au spus: "Sperăm ca Nicoliţă să atragă mai mulţi spectatori din comunitatea rromă care trăieşte în regiune". Şi, de cînd "tricolorul" e o mică vedetă pe "Geoffroy-Guichard", arena din St. Etienne a devenit şi mai plină. Media fanilor din acest sezon e 20.819, a 5-a într-un top al spectatorilor din Ligue 1. Cu 18 la sută mai mare decît cea înregistrată de club anul trecut, în aceeaşi perioadă.

Iar susţinătorii echipei lui Christophe Galtier sînt fericiţi cu Bănel. De curînd, ei i-au ironizat pe cei de la Paris SG, care au plătit 43 de milioane de euro pentru Pastore. Şi au afişat o pancartă (foto dreapta) cu mesajul: "La preţ (de benzină) fără plumb preferăm cărbunele, la preţ de argentinian îl preferăm pe român!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alextm
alextm  •  18 Ianuarie 2012, 11:53

Titlul corect era: "Numărul fanilor lui Saint-Etienne a crescut de la transferul lui Nicoliţă" direct proportional cu portofelele declarate furate pe stadion.

criticul89
criticul89  •  18 Ianuarie 2012, 10:13
Postat de zegetina pe 18 Ianuarie 2012, 03:19

Nu poti dormi bine cand vezi un stelist care confirma si inafara ai? Vai de mama voastra frustrati! Atat v-a ramas sa comentati la articole scrise despre Steaua sa jucatori stelisti.

folosesti cuvantul frustrat dar habar n-ai ce inseamna; cauta in dex; pt informatia ta, eu nu l-am jignit sau injurat deloc pe banel; mi s-a parut penibil titlul; nu-mi spune ca tu l-ai citit doar pt ca era cuv banel in el???? puteau sa zica simplu ca nr de fani e crescut dar gsp-ul, angajatii ciobanului, au vrut neaparat sa scoata un fost stelist in fatza; eu il apreciez ca joaca bn dar e prea de tot sa formulezi un asemenea titlu; Mai mult decat atat si torje e jucat f bn in primele 6-7 etape; a facut gsp-ul vreo analiza a nr de fani a lui udine?????????????????? dupa 7 etape udine era pe locul 1 si unde-s analizele???? omule, macar gandeste putin inainte sa insulti....

pinteat
pinteat  •  18 Ianuarie 2012, 09:36

revin cu precizari: in etapa 20 din sezonul trecut verzii aveau o afluenta medie de 26.586 spectatori, cu 5787 mai MULTI ca sezonul asta...sursa lfp.fr deci, 2 articole nedocumentate e apreciat banel acolo, si ii doresc tot binele din lume, insa vad ca va ghidati dupa principiul "nu lasa adevarul sa strice un articol...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează