INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Mai rămîne Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal? Fostul antrenor al Stelei comentează: "Şeicii îmi zic acelaşi lucru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 20:16

Laurenţiu Reghecampf nu este îngrijorat de situaţia în care se află Al Hilal după ce a jucat 8 meciuri în acest sezon în Arabia Saudită. 

Echipa fostului antrenor al Stelei se află abia pe locul 5, la 10 puncte de liderul Al Nasr, dar mai are două restanţe de jucat.

"Şeicii îmi spun acelaşi lucru, vor campionatul, nu e nimic nou. Sîntem în grafic.

Avem două restanţe şi un meci cu Al Nassr, dacă vom cîştiga aceste meciuri ne apropiem la un punct de primul loc.

Mai sunt multe meciuri, nu putem încă să tragem concluzii", a explicat Reghecampf.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  04 Decembrie 2014, 18:41

Dupa pierderea Ligii Campionilor din Asia zilele lui Reghecampf la Al Hilal sunt numarate !! Singura sa salvare ar fi castigarea campionatului, insa asa cum arata clasamentul sansele sunt destul de mici. Anul trecut, Al Hilal a pierdut campionatul la doua puncte in urma echipei Al Nasr, motiv pentru care antrenorul echipei a fost concediat !!

magura
magura  •  04 Decembrie 2014, 17:35
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 03 Decembrie 2014, 22:15

"Fer vechi"....nu iti e ba c.,i.,o.,r.,e.,x rusine? Auzi cine s-au gasit sa vorbeasca despre hoti! Aia care au angajat arbitri Samsung si l-au adus ca sa castige campionatul pe Padureanu de la Bistrita....ntz....ntz...ntz...ce tupeu de alba-neagra au astia!!!!!

Aia au tupeu, dar tu n-ai nici cultura (fotbalistica nici atat)!!! Mai treci pe la scoala, fa niste studii si pe urma insira-ti ideile pe aici!!!

magura
magura  •  04 Decembrie 2014, 17:33
Postat de petetong pe 03 Decembrie 2014, 21:47

Si totusi, Stauea a facut cinste Romaniei prin Europa, au facut cateva meciuri bunicele tinand cont ca Steaua face parte dintr-o tara sub dezvoltata care nu investe 1 leu in sport.

Ce a facut? Cinste Romaniei? Poate la alte sporturi, ca la fotbal NUU ! Nu mai fiti asa ridicoli prin comentarii de prost gust!!! steoaia ESTE PE ULTIMUL LOC IN EUROPA CA SI MECIURI PIERDUTE LA DIFERENTE DE 3 GOLURI!!! Lasati lauda ca nu e a bine! In Romania aveti noroc ca sunt echipe slabe, ca daca erau echipe valoroase ca acum 3-4 ani, terminati campionatul pe locurile 5-6!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează