INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ASIA

Maradona continuă războiul cu Olăroiu: ”E un golan!”

Maradona își iese din minți cînd dă de Olăroiu. În trei meciuri în Emirate, românul l-a bătut de două ori cu Al Ain, pierzînd un meci
Maradona își iese din minți cînd dă de Olăroiu. În trei meciuri în Emirate, românul l-a bătut de două ori cu Al Ain, pierzînd un meci

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 20:19

Înaintea duelului de azi din campionatul Emiratelor, antrenorul lui Al Ain a fost criticat de "butoiaşul" de la Al Wasl: ”Ar trebui să mai înveţe bunele maniere”.

Maradona nu uită şi nici nu iartă. Pe lista duşmanilor săi, alături de Pele, stă şi Cosmin Olăroiu (foto). Adversari în Emiratele Arabe Unite, cei doi antrenori nu scapă vreun prilej să se acuze. Diego e protagonistul ultimului episod al războiului, atacînd dur înaintea jocului Al Wasl - Al Ain de azi.

"Ceea ce a spus şi a făcut Cosmin a fost grosolan. E un golan, o persoană foarte nepoliticoasă, care ar trebui să mai înveţe bunele maniere. Eu nu cred că pot fi blamat pentru ce s-a întîmplat. Vina-i aparţine antrenorului lui Al Ain. Asta nu îi va afecta însă pe jucătorii mei sau jocul nostru", zice Maradona. Care a precizat de ce l-a respins pe Olăroiu după meciul din decembrie: "A vrut să dea mîna cu mine, după moartea mamei mele, dar l-am refuzat. Nu salut oamenii nepoliticoşi".

Nici Olăroiu n-a rămas dator şi l-a lovit sub centură pe Diego: "Maradona n-are mintea limpede întotdeauna din cauza vieţii sale. Eu nu iau droguri, viaţa mea e curată. Cine-i el ca antrenor?"

A vrut să-l bată în noiembrie!
Conflictul datează din 19 noiembrie, cînd Al Ain a învins-o pe Al Wasl (1-0), în Emirates Cup. Olăroiu s-a bucurat excesiv la gol şi l-a provocat pe Maradona. Argentinianul i-a răspuns şi puţin a lipsit ca Oli să-l bată pe Diego! Arbitrul l-a eliminat pe român, care a văzut ultima oră de joc din tribune. "A sărbătorit într-un mod jignitor reuşita echipe sale", a motivat Maradona.

18 puncte şi 5 locuri separă trupa lui Olăroiu, lider în Emirate, de formaţia pregătită de Maradona

2.450 de dolari este suma cu care a fost amendat Maradona, după ce l-a jignit pe Olăroiu la o conferinţă de presă în decembrie

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Defibrilator la purtător
ANGLIA. Fabrice Muamba va fi operat din nou. Intervenţia e necesară pentru a minimiza riscul altui stop cardiac. Mijlocaşului de 24 de ani al lui Bolton i se va implanta un minidefibrilator sub piele înainte să-şi reia antrenamentele, în cîteva săptămîni. "E important să-şi recupereze total funcţiile vitale. Vă asigur că va mai putea juca", anunţă cardiologul Sam Mohhidin. Muamba a fost aproape mort 72 de minute, după stopul cardiac de pe 17 martie, în meciul cu Tottenham.

Primă cît patru salarii!
FRANŢA. Jucătorii lui Quevilly au încasat cîte 8.000 de euro pentru calificarea miraculoasă în finala Cupei. Acestei sume i se adaugă alţi 6.700 de euro, bani strînşi după trecerea de tururile anterioare. Dacă echipa de liga a treia reuşeşte s-o bată şi pe Lyon pe 28 aprilie, îşi va premia performerii cu încă 16.000 de euro. Quevilly, al cărui buget nu depăşeşte 1,7 milioane de euro (de 2,5 ori mai mic decît contractul lui Gourcuff), plăteşte salarii medii de 2.000 de euro lunar.

Blat cu 400.000 de euro
ITALIA. Lazio e suspectată tot mai serios de implicare în scandalul pariurilor ilegale. Interogat joi din nou, fundaşul Piacenzei, Carlo Gervasoni, a dezvăluit că "ţiganul" Amir Gegici a investit 400.000 de euro pentru a aranja meciul cîştigat de echipa lui Ştefan Radu la Lecce (românul n-a jucat la acel 4-2): "Doi sau trei jucători de la Lazio şi trei sau patru de la gazde au participat la blat, Mauri servind ca intermediar". Mijlocaşul lazial a fost exonerat însă ieri de acuzaţii, după vizita de la procuratură.

"Pele e prost"
ARGENTINA. Maradona l-a atacat iar pe Pele. "Doamne, ce prostie! Nu poţi afirma că Neymar e cel mai bun din lume decît dacă-l crezi pe Messi de pe altă planetă", a declarat Diego. Pele a spus că "Lionel trebuie să-l întreacă pe Neymar, acum are doar ceva mai multă experienţă".

Film interzis
EURO 2012. Ministerul Culturii de la Kiev a amînat lansarea peliculei "Meciul morţii" prevăzută pe 1 mai, cu o lună înaintea Euro, considerînd-o "o insultă adusă ucrainenilor şi o propagandă ostilă". Filmul rusesc rememora partida din 1942 dintre selecţionata nazistă şi o echipă locală, în care mai mulţi jucători ucraineni (se sugerează că unii ar fi colaborat cu nemţii) au fost executaţi după ce au cîştigat".

Donează organele
ITALIA. Lazio e în doliu după ce Mirko Fesini (17 ani) a murit joi. Juniorul antrenat de Simone Inzaghi era în comă de o săptămînă, în urma unui accident cu motocicleta, iar părinţii au decis să doneze organele. În memoria lui Fersini, Lazio joacă mîine, la Novara, cu banderole negre.

INBOX
- CERNAT s-a calificat cu Karabukspor (1-0 cu Boluspor) în semifinalele Cupei Turciei, unde o va întîlni pe Fenerbahce. Mijlocaşul român a ratat un penalty.
- LIVERPOOL caută un nou director sportiv, după demisia lui Damien Comolli: ţinte sînt Johan Cruyff şi Louis van Gaal.
- BARCELONA vrea să investească 50 de milioane de euro pentru a se întări cu Van Persie şi Bale. Pe lista achiziţiilor estivale mai sînt Muniain şi Javi Martinez, ambii de la Bilbao.
- SANTOS a oprit două războaie în 1969, în timpul turneului făcut în Africa. În mai puţin de zece zile, clubul cu istorie centenară a stopat conflictele dintre Congo şi RD Congo, Nigeria şi Biafra.
- FC KOLN l-a demis pe Stale Solbakken. Antrenorul norvegian a fost înlocuit de Frank Schafer. Solbakken e al nouălea tehnician îndepărtat în acest sezon de Bundesliga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
johnitza
johnitza  •  14 Aprilie 2012, 13:02
Postat de sorindrag pe 14 Aprilie 2012, 09:55

stie maradona ce stie cioara asta de olaroiu ( si numele il tradeaza oale cazane spoim tingiri) este manelarul nr 1 de pe malul oltului

Olariu este derivat de la cuvantul "olar", care nu are nici o legatura cu tiganii. Consulta dexul pentru ca te afli in necunostinta de cauza.

the_football_player
the_football_player  •  14 Aprilie 2012, 10:17

Vorbiti numai prostii. Daca nu ar fi fost jucatori ca Maradona, fotbalul ar fi avut azi aceeasi audienta si popularitate ca jocul de polo, iar mari strategi ca Olaroiu ar fi antrenat pe un salariu de 500 euro/luna. Daca el castiga acolo milioane, asta este si datorita lui Diego. Sunt de acord ca Maradona nu este si nu va fi poate un mare antrenor. Dar, haideti sa fim seriosi, ce inseamna in lume Maradona si ce inseamna Olaroiu? Deocamdata, Olaroiu e doar un antrenor "smecher", care antreneaza doar acolo unde castiga foarte multi bani, un chior in tara orbilor. Diego a fost drogat, nebun .... de acord, dar si cum a jucat fotbal! Merita respect, mai ales din partea unora care p

inima_de_caine
inima_de_caine  •  14 Aprilie 2012, 10:14

Olăroiu e luat la ţintă pentru că e român, iar declaraţiile astea ale lui Maradona la adresa lui sunt modul său de a se răzbuna (în propria-i închipuire) pentru umilinţa eliminării Argentinei de către România la World Cup '94. N-aţi văzut că şi Batistuta mai plânge şi acum după acel meci?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează