INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO - BAYERN MUNCHEN 2-0

Mariana Chivu spune că nici nu visa că fiul ei va ajunge să cîştige Liga: "Inimaginabil"

Mariana Chivu, Chivu
Mariana Chivu, Chivu

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Rîndul 18 al peluzei de pe "Bernabeu", sectorul 109. Mai puţin de o oră pînă la marea finală. O doamnă brunetă aplaudă în picioare. Poartă un tricou "nerazzuro" cu numărul 26. E Mariana Chivu, mama lui Cristi. "11"-le Interului a ieşit pe gazon.

Minutul 30, femeia brunetă tresare. Cristi primise cartonaş galben. "Şi mai e atît de jucat"... În stînga ei stă Diana, sora lui Cristi. Cele două îşi strîng mîinile... Repriza secundă. Românul lui Inter greşeşte o preluare. Două locuri de pe rîndul 18, sectorul 109, oftează... Minutul 67, Chivu şi Zanetti fac schimb de locuri. Un minut mai tîrziu, Cristi îi lasă locul lui Stankovici. Silueta din tribună care poartă tricoul cu numărul 26 aplaudă.

S-a terminat! Englezul Webb a fluierat pentru ultima dată... Diana şi Mariana Chivu se îmbrăţişează. "Băiatul lor" e campionul Europei!

- Ce simţiţi?
- Ei, de interviuri ne arde acum?... O bucurie extraordinară, ce poate să simtă o mamă care îşi vede fiul atît de fericit?

- Cînd aţi vorbit ultima dată cu Cristi?
- Înainte de meci, normal. Îşi dorea enorm să joace, dar şi mai mult îşi dorea să cîştige finala.

- Cînd a început fotbalul v-aţi imaginat o asemenea seară?
- Doamne, cum ne-am fi putut imagina? Poate doar atunci cînd a plecat la Ajax am început să visăm că va veni un astfel de moment... Sau cine ştie dacă şi atunci... A fost încă de mic un copil serios, merită că a ajuns unde a ajuns... Tatăl său mereu îi spunea asta!

- Ce îi spunea?
- Mircea, şi de acolo, de Sus, sper că îl vede, îi zicea: "Cristi, jucători de fotbal sînt mulţi pe lumea asta. Dar sus, în vîrf, ajung foarte puţini. De fapt, ajung doar cei care sînt serioşi şi înţeleg să muncească". Mircea şi-a dorit enorm ca băiatul nostru să reuşească. Cristi pleca la antrenament cu două sandwich-uri în geantă, dar ar fi plecat şi flămînd la antrenamente, aşa de tare iubea fotbalul!

- Vă vedeţi cu el... (Cristi, înfăşurat în steagul României, vine către sectorul în care stau mama, sora şi apropiaţii săi.  Îi salută de la marginea gazonului).
- Vă rog, hai, că nu e vremea de interviuri... Plus că el trebuie să vă dea interviu... Bravo, Cristi, bravo, mamă...!

Prietenii lui Chivu
În sectoarele de tribună alocate fanilor Interului au luat loc mulţi dintre prietenii din România ai lui Cristi Chivu. Astfel, pe lînga soţia sa Adelina, mama şi sora lui, căpitanul "tricolorilor" i-a mai avut alături pe impresarul Victor Becali, naşul lui de cununie, pe Marius Kalmar, venit împreună cu actriţa Adela Popescu, pe Dan Capatos, realizatorul emisiunii "Un show păcătos" de pe Antena 1, pe Pietro Chiodi, pe Mihai Neguţ, organizatorul evenimentelor "Seara Campionilor", dar şi pe liderul sindical Dumitru Costin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  04 Mai 2012, 16:40

doamna MARIANA de a-ti uitat de unde a-ti plecat? MITEL

 •  24 Mai 2010, 12:56
Postat de pe 24 Mai 2010, 10:25

aici se vede valoarea stelei care ia umilit pe inter cu o zi inainte inter steaua 0-2

ori esti ironic ori idiot de bubui :))

 •  24 Mai 2010, 10:25

aici se vede valoarea stelei care ia umilit pe inter cu o zi inainte inter steaua 0-2

Vezi toate comentariile (3)
Comentează