INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DUPĂ 3-1 CU WOLFSBURG ÎN BUNDESLIGA

Marica a luat "suficient"

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Titularizat de antrenorul Christian Gross la Stuttgart în confruntarea cu VfL Wolfsburg (3-1), Ciprian Marica nu i-a prea convins pe jurnaliştii germani.

Cotidianul Bild l-a notat pe internaţionalul român cu 4, ceea ce la nemţi înseamnă "suficient". În Germania notele sînt de la 1, cea mai mare, la 6 (nu şi-a meritat banii).

Folosit pînă-n minutul 90, cînd i-a lăsat locul lui Cacau, Marica a contribuit la primul gol al Stuttgartului si în repriza secundă a avut trei bune ocazii de a marca, dar le-a irosit pe toate. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Ianuarie 2010, 11:36

Domnilor, sinteti niste cretini patentati! Il ridicati in slavi pe marica un ratat la nivel international si titular la nationala Romaniei! Un zero barat in fotbal! Nu stiti cum sa inventati un conflict pe "tema mutu" un caracter infect si josnic care bate de departe calitatile fotbalistice! Un mediu infect pt. tinerii fotbalisti! Dati-mi voie sa ma indoiesc definitiv de calitatile jurnalistice pe care le aveti si sa va creditez cu 110% ca scrieti articole la comanda!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează