INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Marica şi-a reziliat contractul cu Stuttgart

Marica a dat 30 de goluri în 132 de meciuri jucate pentru VfB Stuttgart
Marica a dat 30 de goluri în 132 de meciuri jucate pentru VfB Stuttgart

Articol de , - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 22:26

”Tricolorul” şi-a reziliat ieri contractul cu şvabii şi e în căutarea unui nou club.


Începînd de aseară, VfB Stuttgart e istorie pentru Ciprian Marica. Suspendat încă din februarie, urmare a unui diferend cu antrenorul Bruno Labbadia, "tricolorul" a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea contractului scadent în 2012 şi de azi e jucător liber.
La despărţirea de şvabi, el a ţinut să le mulţumească tuturor la VfB "pentru cei patru ani frumoşi petrecuţi acolo. Părăsesc cu nostalgie un oraş superb şi sînt mîndru că am evoluat la o grupare atît de importantă". Marica s-a referit inclusiv la relaţia cu Labbadia: "Regret că între mine şi antrenor n-a existat acea chimie de pe urma căreia să profităm cu toţii".

În urma înţelegerii intervenite aseară, Stuttgart îi economiseşte salariul din ultimul an de contract, 2,5 milioane de euro, dar renunţă la orice pretenţie financiară din partea clubului care-l va lua sub contract. "Tricolorul" abia aşteaptă să revină pe teren: "Am timp pînă pe 31 august să-mi găsesc echipă. Vreau să joc din nou şi să fiu în formă pentru naţională!".

8 milioane de euro a plătit Stuttgart în 2007 pentru a-l lua pe Marica de la Şahtior

Refuzat de Fulham: "Caracter dificil"
Marica a fost propus recent lui Fulham. Discuţiile au curs favorabil unui transfer pînă ce noul manager, Martin Jol, s-a interesat de "tricolor" în Germania şi apoi a decis să nu-l mai ia. Motivul: "Caracter dificil". Jucătorul, la rîndu-i, a refuzat-o din nou pe Lokomotiv Moscova, în ciuda unei oferte tentante: contract pe 3 ani şi 3 milioane de euro salariu stagional. Pe fir a intrat şi Galata, care-i propune doi ani şi 2,5 milioane pe sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haxor
haxor  •  13 Iulie 2011, 14:43

stai linistit Marica, la nationala oricum ai rezervat locul si daca esti femeie de serviciu pe unde o sa mai joci, deci o sa-ti relansezi cariera asa cum ne-ai obisnuit de cand ai plecat de la Şahtior si la cate petarde o sa cheme Piturca la nationala tu oricum esti vedeta si daca bati mingea in curtea scolii. Un lucru ascultati, romanii in occident nu au o buna carte de vizita si nu de acum ci de ani buni, abea acum si-au lasat orgoliul la oparte unii si au inceput sa sesizeze neprofesionalismul romanilor in presa si golani de gen Mutu, Marica, Sapunaru, etc...nu mai sunt acceptati in fotbalul mare decat chinuit rau si de asta nu se intereseaza nimeni de jucatorii nostri,dur si la subiect!

blaustein
blaustein  •  13 Iulie 2011, 11:33

Il vrei la Steaua ?

papi_papi
papi_papi  •  13 Iulie 2011, 09:17

il vrei la Steaua ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează