INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică dezvăluie decizia luată cu șefii lui Kayseri: " Mă așteptam oricând să plec. Azi vom face anunțul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 10:51

Marius Șumudică, 47 de ani, dezvăluie că azi își va prelungi contractul cu turcii de la Kayserispor, deși acesta le-a spus șefilor echipei că este dispus să plece după 0-5 cu Fenerbahce.

"Azi voi prelungi contractul. Voi avea o conferință și va fi un anunț oficial. Din vară, mai am contract 3 ani. Tot 500.000 este clauza de reziliere, dacă un club mă vrea. Eu, după 0-5 cu Fener, m-am simțit umilit. M-am dus la șefi și le-am zis că echipa are șansa de a juca în Europa League și că trebuie un șoc la echipă și că pot pleca. Dar au zis că nu se pune problema și ziua următoare mi-au oferit prelungirea contractului.

Eu nici nu mi-a luat casă aici. Am stat la hotel pentru că știam cum sunt turcii. Mă așteptam să fiu dat afară în orice moment. Kayseri a schimbat 4 antrenori în sezonul trecut. Avem șanse reale să jucăm în Europa League. Există zvonuri că Galatasaray ar putea fi exclusă din cupele europene, pentru că a încălcat fair-play-ul financiar. Astfel, și echipa de pe locul 6 ar merge în cupele europene", a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

După 27 de etape, Kayserispor este pe locul 7, cu 41 de puncte. Echipa lui Șumudică este la 10 de locul 4, ocupat de Fener, la un punct de locul 6, unde este Trabzonspor, și la egalitate cu Sivasspor, locul 6.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close