INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CLASAMENT

Marius Șumudică e cel mai bine cotat antrenor român! Cum arată TOP 5

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 18:04 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 18:34

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, are multiple motive de bucurie. Echipa sa trece printr-un moment bun în Turcia, iar tehnicianul a fost desemnat recent cel mai bine cotat antrenor român. 

Publicația „Football World Rankings” a întocmit un top al celor mai bine cotați antrenori, iar carismaticul Marius Șumudică ocupă primul loc printre români.

Fost campion cu Astra Giurgiu, „Șumigol” e urmat de Răzvan Lucescu, tehnicianul lui Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, Ladislau Boloni, liber de contract, și Dan Petrescu, arhitectul succeselor de la CFR Cluj.

TOP 5 antrenori români: 

  1. Marius Șumudică – locul 109, cu 4.198 de puncte
  2. Răzvan Lucescu – locul 118, cu 4.007 puncte
  3. Cosmin Olăroiu – locul 123, cu 3.918 de puncte
  4. Ladislau Boloni – locul 196, cu 2.899 de puncte
  5. Dan Petrescu – locul 223, cu 2.681 de puncte

Marius Șumudică: „Cine nu s-ar simți mândru?”

Șumudică a comentat cu încântare topul celor de la Football World Rankings, ținând să-i laude și pe colaboratorii săi: 

„Da, am văzut clasamentul. Cui nu i-ar face plăcere? Cine nu s-ar simți mândru? Dar niciun antrenor nu poate avea rezultate și performanțe dacă nu are lângă el oameni valoroși, un staff bun și jucători dispuși să evolueze pentru echipă .Eu sigur am norocul ăsta”, a punctat Șumudică, potrivit digisport.ro

VIDEO Șumudică despre implicarea lui Erdogan în fotbalul din Turcia: "E incredibil! Unii mi-au atras atenția, dar nu mă interesează"

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Veste mare pentru Ciprian Tătărușanu » Portarul român, anunțat titular la Lyon în finala Cupei Ligii Franței!

Bogdan Stancu, în cea mai bună formă din ultimii ani » Şi-a bătut recordul carierei!

Ionuţ Radu, la izolare! Un angajat al Parmei e pozitiv cu coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  13 Iulie 2020, 22:40
Postat de danielp0tc0varu pe 13 Iulie 2020, 20:03

Nu stiu care au fost criteriile , dar nu poate fi Sumudica inaintea lui R. Lucescu niciodata. La fel cum sa ajunga Olaroiu inaintea lui D. Petrescu.

Poate nu intelegi diferenta dintre campionatul Turciei si cel saudit. Lucescu e asa aproape de Sumudica pentru titlul luat in Grecia (si campionatul ala e sub cel turcesc, dar e totusi respectabil). Daca lua titlul la arabi in loc de Grecia era pe la locul 200.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Iulie 2020, 20:03

Nu stiu care au fost criteriile , dar nu poate fi Sumudica inaintea lui R. Lucescu niciodata. La fel cum sa ajunga Olaroiu inaintea lui D. Petrescu.

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  13 Iulie 2020, 19:34

Sunt curios ce loc ar ocupa *** blatist . Nu mai vorbesc de Ventilă .Că pe Vergil Anghelache cred că l-au declarat decedat consonarii să nu fie ultimul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează