INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP - BEȘIKTAȘ 3-1

Marius Șumudică își explică gestul controversat din victoria cu Beșiktaș: „Lor le era adresat semnul”

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 10:35 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 11:35

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a explicat că acel gest cu mâinile ridicate nu a fost un atac la Beșiktaș, după victoria cu 3-1. Spune că se referea la șoimul de pe emblema lui Gaziantep, nu la vulturul lui Beșiktaș: „Sunt unii la noi în club care ne contestă mereu. Lor le-am făcut semn să tacă”.

După ce Șumudică s-a întors spre tribuna oficială la finalul meciului câștigat cu Beșiktaș (3-1), ridicând mâinile ca o pasăre de pradă și punând degetul la gură, tăceți!, turcii au crezut că era un semn pentru adversari, alb-negrii fiind supranumiți „vulturi". Și ultrașii lui Beșiktaș l-au atacat pe antrenorul lui Gaziantep pe rețelele de socializare.

Șumudică: „Mereu sunt înțeles greșit"

Tehnicianul a spus la conferința de presă că „am fost înțeles greșit. Mereu sunt înțeles greșit". A explicat: „Nu vreau să intru în război cu nimeni. Când am ridicat mâinile, mă refeream la emblema noastră, la șoimul nostru, nu la vulturul lui Beșiktaș". 

Era o replică pentru unii susținători din propria tabără: „Sunt trei-patru persoane care ne contestă întotdeauna, ironizându-ne că nu câștigăm mai mult, că avem cinci egaluri. Lor le-am făcut semn să tacă, să nu mai zică nimic, pentru că am învins".

Șumudică a continuat: „Acesta este caracterul meu. Vreau să-mi motivez echipa. Dacă voi fi altfel, dacă voi dormi pe bancă, și echipa va dormi pe teren".

VIDEO Gestul făcut de Șumudică după meciul cu Beșiktaș

5 minute și jumătatea durat conferința de presă a lui Marius Șumudică după 3-1 cu Beșiktaș

Șumudică: „Băieții au jucat pentru mine. Sunt copiii mei"

Un jurnalist l-a întrebat de ce jucătorii au venit la el să celebreze golurile împreună. „Eu sunt sub o mare presiune, din toate părțile. Nu e ușor să câștigi în Turcia, dar toată lumea îmi cere să câștig", a declarat antrenorul. „Jucătorii știu de această presiune, de aceea au jucat acum pentru mine. Vreau să-i felicit și să le mulțumesc. Sunt copiii mei".

„Dacă e cineva nemulțumit, nu am nicio problemă"

A încheiat cu o altă înțepătură la adresa oficialilor lui Gaziantep: „Dacă sezonul trecut am terminat pe locul opt, nu e o regulă să ne clasăm și mai sus. Această echipă e la al doilea an în prima ligă. Acum, suntem pe șapte și îmi doresc să încheiem încă o dată ca stagiunea precedentă. Dacă e cineva nemulțumit, nu am nicio problemă".

2este numărul victoriilor lui Gaziantep în acest sezon (5 egaluri și un eșec; golaveraj 12-11)

Au trecut opt etape și am pierdut o singură dată, cu Galatasaray. În plus, nu am mai fost învinși acasă din ianuarie. Facem o bună propagandă fotbalului din Anatolia
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, victorie mare împotriva lui Beșiktaș! Maxim și Toșca au fost titulari

Diego Maradona suferă din cauza abstinenței! Se confirmă problemele cu alcoolul! Externarea mai durează

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
invinctus
invinctus  •  07 Noiembrie 2020, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  07 Noiembrie 2020, 11:33
Postat de cyrus pe 07 Noiembrie 2020, 11:19

Un circar, acum o dă la întors, e mort de frică să nu-i rupă capu' ăia de la Besiktas.

E interesant ca circarii nostri (Dan Petrrescu, Sumudica) au cele mai bune rezultate! In timp ce prea-plecatii secunzi ai lui nea Gigi... se schimba intre ei, ca la Perinita!

116538290032900
Alice Popa  •  07 Noiembrie 2020, 11:31
Postat de 21lva pe 07 Noiembrie 2020, 11:20

"Au trecut opt etape și am pierdut o singură dată, cu Galatasaray. În plus, nu am mai fost învinși din ianuarie". Înțeleg că meciul cu Galata a fost în ianuarie?

Daca ai urmari mai atent stirile ai intelege si tu. Sumudica a spus ca nu a pierdut ACASA din ianuarie! Ieri s-a dat declaratia corecta; astazi au facut economie de spatiu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează