INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Cum l-a surprins Marius Șumudică pe Recep Erdogan: „Asta mi-a spus”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 09:05 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 09:26

Marius Șumudică (53 de ani) a dezvăluit cum a glumit la întâlnirea pe care a avut-o cu Recep Erdogan, președintele Turciei. Și a povestit cum l-a surprins pe acesta.

Recent, tehnicianul lui Gaziantep a avut o întâlnire cu președintele turc, despre care a spus în dese rânduri că-l admiră. Cei doi au avut un scurt dialog, iar Șumudică a povestit cum a glumit cu Erdogan.

Gabi Balint, „cucerit” de faza serii în „optimile” UCL: „Parcă l-am văzut pe Messi!”
LIGA CAMPIONILOR
Gabi Balint, „cucerit” de faza serii în „optimile” UCL: „Parcă l-am văzut pe Messi!”

Cum l-a surprins Marius Șumudică pe Recep Erdogan, președintele Turciei

„A venit domnul Erdogan să viziteze orașele afectate de cutremur. S-a făcut un an de la cutremurul devastator care a avut loc în Turcia. Și printre mai multe persoane politice, clubul nostru a fost reprezentat de bașkan, de mine și de un căpitan turc. Al doilea căpitan al echipei. 

Am mers la aeroport, a coborât, a dat mâna cu fiecare și când a ajuns la mine a dat mâna cu mine și am avut un dialog de 3-4 minute. Sunt onorat să stau față în față cu un asemenea om și să mă recunoască.

Mi-a și spus «Parcă la televizor arăți mai gras». I-am spus «Probabil că mă duc la meci imediat după ce mănânc vreo baclava sau ceva așa». Și a început să râdă.

Am avut o discuție, despre echipă, despre cum mă simt. Și m-a întrebat dacă vreau să devin cetățean turc. Am zis că nu se pune problema să renunț la cetățenia română, dar ar fi o onoare să primesc pașaport turc. A zis «Eu îmi doresc asta, dacă și tu vrei». Am bătut palma și acum urmează să aibă loc procedurile legale”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Marius Șumudică // FOTO: Facebook
Marius Șumudică // FOTO: Facebook
Marius Șumudică // FOTO: Facebook
Marius Șumudică // FOTO: Facebook
Marius Șumudică // FOTO: Facebook
+17 FOTO

Ziariștii turci s-au întreabat: „Unde i s-a dus burta?” 

După ce Șumudică a petrecut câteva zile în spital, la începutul anului, presa din Turcia a remarcat că antrenorul a pierdut în greutate. „Unde i-a dispărut burta?", s-au întrebat turcii.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO EURO GSP » Narcis Drejan a criticat implementarea cartonașului albastru în cadrul rubricii „PRO&CONTRA”: „O mizerie absolută, de neînțeles!”

 Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

De ce a fost anulat golul marcat de RB Leipzig în poarta Realului » Specialiștii se contrazic: reacție acidă a lui Mateu Lahoz

Gestul lui Radu Drăgușin, apreciat în presa din Anglia: „Demonstrează ce caracter are. Ar putea fi iertat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează