INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ABSENT LA RELUAREA CAMPIONATULUI

Max Nicu, accidentat

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Mijlocaşul Herthei Berlin, Maximilian Nicu, a lipsit ieri în deplasarea pe care echipa sa a avut-o la Hanovra, în prima etapă a returului în Bundesliga.

"Tricolorul" a fost lăsat acasă, la Berlin, de antrenorul Friedhelm Funkel după ce a acuzat dureri la spate. Din cauza problemelor de sănătate, dar şi unei scăderi evidente de formă în comparaţie cu sezonul trecut, Max a alternat în tur perioadele în care a fost titular cu cele în care a pornit ca rezervă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  17 Ianuarie 2010, 16:05

Bai dulghy! Tu pasarea Mihai Viteazu!! Nulitatea asta sa redreseze NATIONALA Romaniei???? E ca si vaca si cravata...nu-i asa??? Asta fara ma-sa nu face un pas! Si asta (ma-sa) e proasta ca (si) cuiul...Viseaza saraca la Barca, Real, etc. Mai uin pic si odrasla va ajunge in liga regionala...

 •  17 Ianuarie 2010, 09:46

Nu-i a buna cu Max! Ceva nu se potriveste...Accidentari, forma slaba, pierderea locului de titular... O fi "moralul" scazut al jucatorului, lupta lui hertha pentru evitarea retrogradarii??? Sensibil baiatu', poate...Toate converg -stimata/stimate "dulghy"- spre a-l numi pe Max ca si "EX- tricolor"... Adica: Adio "nationala"!!

 •  16 Ianuarie 2010, 20:34

Pt. Botezatu; meciul s-a disputat astazi, nu ieri papagalule

Vezi toate comentariile (4)
Comentează