INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim a început petrecerea la VfB Stuttgart, deși nu a promovat încă: ”Fiți fericiți! Suntem în Bundesliga"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 10:35

Mijlocașul lui VfB Stuttgart a fost singurul care s-a bucurat în avans, deși VfB încă nu e promovată și matematic în Bundesliga.

VfB Stuttgart a ratat la Hanovra, 0-1, ocazia de a sărbători revenirea în Bundesliga cu o etapă înaintea finalului. Însă Alexandru Maxim e atât de optimist că la ieșirea de la vestiare, după meci, le-a strigat suporterilor:  "Fiți fericiți. Am promovat!".

Coechipierii și antrenorii, în schimb, au preferat să se abțină. "Mai avem un meci, duminică, împotriva lui Wurzburg. E foarte puțin probabil să ratăm obiectivul, dar prefer să așteptăm până atunci", a explicat antrenorul Hannes Wolf.

VfB este lider, are 3 puncte avans față de locul 3, cel de baraj cu a 16-a clasată din Bundesliga, și un golaveraj superior lui Braunschweig, ocupanta acestuia, 10 goluri.

Iar adversara din ultima etapă, Würzburger Kickers, se zbate să evite retrogradarea. Ultima șansă: o victorie pe Mercedes-Benz-Arena, la Stuttgart! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zbang
zbang  •  15 Mai 2017, 12:59

sunt matematic calificati. sunt peste braunschweig la meciurile directe. dar chiar daca golaverajul ar fi criteriul de departajare, stuttgart trebuie sa piarda cu 5-0 si sa castige braunschweig cu 5-0 in ultima etapa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează