INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim, eternul joker? Antrenorul lui Stuttgart a explicat de ce îl folosește doar pe final

Maxim, probleme musculare, n-a jucat etapa trecută. Dar ar putea reveni mâine, în derby-ul cu Hanovra
Maxim, probleme musculare, n-a jucat etapa trecută. Dar ar putea reveni mâine, în derby-ul cu Hanovra

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Antrenorul Stuttgartului, Hannes Wolf, a explicat de ce Alex joacă mai mult pe finaluri de meci: ”Pentru mine, important e în ce moment al partidei poate ajuta mai bine echipa”.

Alexandru Maxim e din ianuarie 2013 la VfB Stuttgart. Dar niciodată, indiferent de antrenorii cu care a lucrat, și sunt destui, n-a reușit să-și facă loc cu adevărat în primul unsprezece. Deși suporterii și presa îi prețuiesc tehnica și viziunea asupra jocului, tehnicienii i-au rezervat cel mai adesea rolul atât de ingrat de joker.

Punctul pe "i"

Jos Luhukay, cel cu care șvabii au început sezonul, n-a vrut să spună de ce: "Întrebați-l pe Maxim". Însă succesorul său, Hannes Wolf, a pus lucrurile la punct: "Pentru mine, important e în ce moment al partidei poate Maxim să ajute mai mult echipa". Și se pare că acel moment îl reprezintă finalurile de meci.

Ultima speranță

Dar Wolf îi dă și o fărâmă de speranță românului: "Jocul lui Alex e definit prea mult prin acțiuni individuale. Vrem să ajungem în situația ca el să-și pună amprenta asupra întregului nostru joc". Deocamdată, Maxim n-a ajuns în acel punct.

2sunt meciurile în care Maxim a fost integralist în acest sezon la șvabi. În alte 12 a fost înlocuit (5) sau a intrat parcurs (7)

2019e anul în care expiră contractul lui Maxim cu VfB. Câștigă 1,5 milioane de euro pe sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close