INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Maxim iar la maxim » ”Tricolorul” a revenit în graţiile antrenorului şi ale presei din Stuttgart

Max zburdă pe teren cînd se simte bine
Foto: Guliver/GettyImages
Max zburdă pe teren cînd se simte bine Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 21:57

Alex Maxim reloaded! După două assist-uri, unul la 1-1 cu Botev Plovdiv, în Europa League, altul în Cupă, cu BFC Dynamo (2-0), "tricolorul" e din nou pe val la Stuttgart.

Cotidianul Stuttgarter Nachrichten i-a apreciat "creşterea de formă" şi l-a notat cu 2,5, adică "bine", iar antrenorul Labbadia pare să fi trecut peste incidentul de la startul pregătirilor, în condiţiile în care de data aceasta l-a folosit 90 de minute.

În concediu, Maxim nu respectase programul personalizat pe care trebuia să-l efectueze, iar Labbadia l-a "pedepsit" dîndu-l pe mîna preparatorului fizic Papadopoulos.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  06 August 2013, 09:02

iar vorbesc ratatii astia care ii vad doar la articolele cu Maxim. Golul din cupa n-a fost din faza fixa , a centrat perfect pentru Ibisevic din banda stanga. El mereu e printre cei mai buni de la Stuttgart. Stuttgart e o echipa care joaca foarte urat . Practic dau mingea pe benzi si mingi lungi pe Ibisevic. Iar Maxim care de obicei joaca in spatele varfului vine foarte mult la mijloc , deaia nu prea poate sa dea gol .

vladutz13
vladutz13  •  06 August 2013, 08:37

Toate assisturile lui sunt din faze fixe... hai sa dea si cateva din faze de joc, sau sa dea si el niste goluri ca e mijlocas. Terminati cu laudele, ca deocamdata nu a facut nimic la Stuttgart... trebuie sa mai progreseze, e clar.

drimmero
drimmero  •  06 August 2013, 04:12

a fost nevoie de un meci cu o echipa de liga 5-a sa reziste si Maxim cel minim 90 de minute pe teren. mare realizare sa ai un amarat de ASSIST cu astia. daca asta inseamna sa fi pe val...:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează