INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Mesajul cu care Rafa Benitez l-a lăsat fără cuvinte pe Cosmin Olăroiu: „Sunt nimeni pe lângă el. M-a uimit!”

Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 21:10 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 21:56

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China alături de Jiangsu Suning, performanță care a atras după sine și admirația marelui tehnician Rafa Benitez (60).

Cu antrenorul român pe bancă, Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istoria sa. Laudele pentru Oli au început să curgă și au venit și din partea unor nume importante ale fotbalului. Rafa Benitez, antrenor la Dalian Pro, rivala lui Jiangsu în China, i-a transmis omologului său român imediat după triumful din finala campionatului.

Cosmin Olăroiu: „Sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez”

„Rafa Benitez m-a uimit. Eu sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez și mi-a transmis un mesaj după câștigarea titlului. A cerut numărul de la club și mi-a scris, m-a felicitat”, a declarat Olăroiu, informează digisport.ro.

În finala campionatului, Jiangsu a trecut de Guangzhou Evegrande, echipă antrenată de fostul „Balon de Aur” Fabio Cannavaro, scor 0-0 și 2-1. Eder și Alex Teixeira l-au ajutat pe Olăroiu, prin golurile lor, să obțină una dintre cele mai mari performanțe ale carierei. 

Olăroiu și elevii săi nu s-au putut bucura de triumf așa cum și-ar fi dorit, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

„A fost cea mai tristă sărbătoare după un titlu câștigat. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat pe teren. După nu s-a mai întâmplat nimic, a fost doar o masă cu jucătorii. A fost o perioadă foarte grea, peste care numai noi știm cum am trecut. Acum, când mă trezesc, nu-mi vine să cred că am câștigat titlul. Atât de mare a fost victoria asta”, a mărturisit Oli.

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie

Citește mai multe știri despre antrenorii români:

Pleacă de la Dinamo Kiev? Mircea Lucescu, furios: „Vor să-mi facă rău!”

Cosmin Olăroiu intervine în conflictul dintre FCSB și Steaua: „Am mai spus-o de 100 de ori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Noiembrie 2020, 22:18
Postat de manx pe 17 Noiembrie 2020, 00:29

"Rafa Benitez, antrenor la Dalian Pro, rivala lui Jiangsu în China, i-a transmis omologului său român imediat după triumful din finala campionatului." Care este sensul acestei fraze? Chiar daca le citesc si pe cele precedente nu vad sensul....I-a transmis ce??? GSP...minerii sportului din România.

nu va suparati, aveti idee ? :D

manx
manx  •  17 Noiembrie 2020, 00:29

"Rafa Benitez, antrenor la Dalian Pro, rivala lui Jiangsu în China, i-a transmis omologului său român imediat după triumful din finala campionatului." Care este sensul acestei fraze? Chiar daca le citesc si pe cele precedente nu vad sensul....I-a transmis ce??? GSP...minerii sportului din România.

reteleanu
reteleanu  •  17 Noiembrie 2020, 00:14
Postat de fcsbist.de.mic pe 16 Noiembrie 2020, 23:46

Benitez facea misto de Olaroiu. Ca doar n-or fi Liga Campionilor, Cupa UEFA, Supercupa, La Liga un nimic pe langa Liga 1, campionatele UAE/Qatar/Saudit/Chinez , Cupa Printului/Regelui/Seicului/Desertului/Dunelor :))))))

nu. benitez la ora actuala chiar este sub olaroiu. trecutul este trecut si sigur ca palmaresele celor 2 nici nu pot fi comparate, dar echipa spaniolului este una dintre ultimele gaini din campionat, cu meciuri la limita comicului. altfel, sigur ca e frumos gestul, omul este un tip civilizat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close