INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu acuză arbitrajul după egalul cu Stal: ”Ne-am întors cu zece ani”

Lui Mircea Lucescu nu-i priește în Dnepropetrovsk, la precedenta vizită pierzând (1-4) cu Dnepr
Lui Mircea Lucescu nu-i priește în Dnepropetrovsk, la precedenta vizită pierzând (1-4) cu Dnepr

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul pentru egalul (3-3) cu Stal care o aruncă pe Șahtior la 5 puncte de Dinamo Kiev.

Titlul s-a îndepărtat mai mult de Mircea Lucescu, după ce Șahtior s-a împiedicat duminică, 3-3 cu Stal Dniprojerjinsk. Greu să recupereze 5 puncte față de liderul Dinamo Kiev, cu 5 etape rămase.

Antrenorul român a dat vina și pe arbitraj pentru insucces: "Am jucat împotriva unei echipe care a știut cum să tragă de timp, a faultat mult și a simulat. "Centralul" n-a fost la nivelul meciului și dacă ăsta e viitorul arbitrajului ucrainean, nu vor mai fi delegați în cupele europene. Din nefericire, ne-am întors la situația de-acum 10 ani. A fost penalty clar la Marlos, faultat în careu. Același lucru s-a întâmplat în terenul nostru și Rakițki a luat cartonaș galben. A fluierat într-o singură direcție".

Il Luce a admis că echipa a fost obosită și relaxată după "sfertul" cu Braga din EL, plătind pentru erorile din defensivă ale unor jucători experimentați și ratarea lui Ferreyra la 3-2 pentru "mineri".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Aprilie 2016, 12:18

...daca luau bataie se intorceau in timp cu 20 de ani ...

muzicantu
muzicantu  •  12 Aprilie 2016, 09:36

Si Lucescu e obosit. E cel vechi. Plangacios...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează