INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA / ZENIT - URAL 2-0

Mircea Lucescu, după o victorie mai mult decât controversată: ”N-aș fi vrut să câștig așa”

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 20:28

Mircea Lucescu a admis jocul slab al lui Zenit, care, la primul meci pe noul stadion, nu a reușit să înscrie ieri decât după ce oaspeții au rămas în nouă, Bicfalvi fiind eliminat greșit.

Mircea Lucescu a suferit teribil la primul meci jucat de Zenit pe noul stadion "Krestovski". Victoria chinuită cu Ural (2-0) a venit foarte târziu și după ce oaspeții (locul 10, însă cu 5 succese la rând) au rămas în 9 oameni în minutul 60, apoi chiar în 8, la faza succesivă deschiderii scorului (86).

"N-aș fi vrut să câștig așa, deși țineam să inaugurăm arena cu un triumf. Nu știu cum am putut să ratăm atât de mult. Ne-am creat destule ocazii, dar am comis o grămadă de greșeli, și din cauza stării gazonului, a nervozității după eșecul cu Spartak și a reacțiilor din presă", a declarat Il Luce.

" Ajutat de același arbitru"

Ziarul Sovețki Sport a remarcat că "ieri a fost al doilea joc în care Zenit a învins ajutată de același arbitru moscovit Aleksei Eskov". Care i-a dat degeaba al doilea "galben" lui Bicfalvi, deși atinsese mingea, iar în urma protestelor, și Pavliucenko a luat drumul vestiarelor. Danny a dat-o în bară de la doi metri și, în final, Ivanovici, bară-gol cu capul, și Mollo, la o acțiune în 3 contra portarului, au înclinat balanța. Și Ural a avut o bară, la darul făcut de Iusupov lui Emelianov, al treilea eliminat. 

"roșii" a primit Ural cu Zenit, premieră în istoria campionatului Rusiei. În 2010, la Tomsk - Rubin, au mai fost trei eliminări, dar de ambele părți

"Sunt sigur că atunci când noul stadion va fi plin și acoperișul nu va fi tras, atmosfera va fi diferită și echipa va juca mai bine"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Aprilie 2017, 23:21
Postat de Mircea Gabriel pe 22 Aprilie 2017, 21:53

Cand pierde maturati cu el pe jos si il dati ca si demis . Ba mai si sustineti presa de afara. Cand castiga ii gasiti scuze. Lashilor ce sunteti si lingai pe deasupra. Lingai de inalte porti.

Da, trebuie laudat si cand greseste ca doar e roman, nu? Sau, ma rog. Si asta e discutabil. In rest, stim, strainii sunt rai....romanii sunt cei mai cinstiti, curati, inteligenti, talentati, etc. Nasol e ca totusi mai avem vatmani, ca altfel, chiar eram poporul ideal.

monteverdi
monteverdi  •  22 Aprilie 2017, 22:55

Bicfalvi, după primul cartonas galben, a mai avut o intrare dură. Apoi a urmat o altă intrare dură, - a treia - era foarte normal să primească roșu. Ural a jucat destul de dur, Kokorin s-a accidentat și a fost înlocuit. Pavliucenko s-a răstit la arbitru, s-a apropiat foarte mult de acesta și a simulat că îl lovește. Astfel de specimene nu au ce căuta în sport. După ce patronii lui Zenit i-au vândut pe cei mai buni jucători din toate compartimentele -Hulk, Witsel, Garay - era normal ca lotul acesta slăbit să nu mai aibă aceleași rezultate. Trebuia regândit tot sistemul de joc. Noii veniți au nevoie de timp pentru adaptare. O echipă nu se construiește în câteva luni. Mai ales dacă cei mai buni jucători au fost vânduți. Nu mai vorbim de ostilitatea unor jucători ruși de la Zenit, dar susținuți de patroni. Ca și de insultele adresate lui Lucescu de așa-zișii fani ruși pe rețelele de socializare. Locul trei nu e chiar rău, mai ales cu o echipă slăbită de vânzarea jucătorilor și de numeroase accidentări . De aceste lucruri însă toată lumea se face că uită.

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  22 Aprilie 2017, 21:53

Cand pierde maturati cu el pe jos si il dati ca si demis . Ba mai si sustineti presa de afara. Cand castiga ii gasiti scuze. Lashilor ce sunteti si lingai pe deasupra. Lingai de inalte porti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează