INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu mai stă un an la Șahtior: ”Nu fug ca Juande Ramos”

Mircea Lucescu s-a bătut la locul 2 cu Dnepr după plecarea lui Juande Ramos
Mircea Lucescu s-a bătut la locul 2 cu Dnepr după plecarea lui Juande Ramos

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 00:00

Il Luce a anunțat la postul TV Kanal 24 că și-a activat clauza de prelungire, atacîndu-l pe fostul tehnician al lui Dnepr: "Ar fi fost ușor să plec de aici, dar nu e profesionist și nici nu-mi stă în caracter”.

Mircea Lucescu mai rămîne cel puțin un sezon în Ucraina, al 12-lea la Șahtior. Curtat de Galata, Fener, Beșiktaș și Spartak Moscova în ultimele luni, antrenorul român a anunțat că și-a activat clauza de prelungire a contractului.

"Am un nou acord pînă în 2016. Nu fug de aici cum a făcut Juande Ramos. Nu e profesionist și nici nu-mi stă în caracter. Ar fi fost ușor să plec, dar n-o fac în nici o condiție", a declarat Il Luce postului TV ucrainean Kanal 24.

Aluzia era la adresa antrenorului spaniol care, de teama războiului cu Rusia, a lăsat-o pe finalista Europa League în mai 2014, după aproape 4 ani. Lucescu a dezmințit zvonurile că patronul Ahemtov nu ar mai investi la Șahtior.

3.500.000 €este salariul anual al lui Lucescu la Șahtior

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
aleu
aleu  •  10 Iunie 2015, 15:58

Mircea "Viteazul"....cu salariul asta ai sta si in Congo..

maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Iunie 2015, 15:56

*** are zeci de milioane de dolari blocate sau confiscate in bancile din Donbas , el va astepta pacea in Ukraina,in speranta ca va recupera ceva din agoniseala , desi genul asta de conflict cum e cel dintre rusia si ukraina ,ar putea dura lejer inca 7,8 ani ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Iunie 2015, 13:45

...un oportunist...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează