INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Mircea Lucescu: ”Nu cred că în echipa lui Şahtior ar putea juca alt român” Eşti de acord?

Razvan Rat, Rat, Sahtior
Razvan Rat, Rat, Sahtior

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, că unui jucător român din Liga 1 i-ar veni foarte greu să joace pentru Şahtior Doneţk. Singurul român din lotul său rămîne fundaşul Răzvan Raţ.

"Şahtior Doneţk are o echipă foarte tânără, cu 4-5 jucători de 20-21 de ani, nu cred că mai e loc de transferuri în care trebuie să aştepţi. Nu cred că vreun român... un alt român cu greu ar putea să joace în echipa lui Şahtior”, a spus Mircea Lucescu, conform Mediafax.

Apoi a adăugat: ”Mie îmi plac toţi jucătorii de la echipa naţională, dar nu e atât de simplu să faci un astfel de transfer. Să obţină rezultate în meciurile internaţionale şi pe urmă se poate discuta. Pentru că valoarea unui jucător depinde de rezultatele obţinute, iar deocamdată echipele româneşti de club nu au obţinut rezultate".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
serevrodut
serevrodut  •  10 Decembrie 2010, 17:30

Hai mai geniu chiar nici unul?Dar daca fitu avea douazeci si ceva de ani sa vezi cum avea loc.Nu-i asa?Vad ca si tu si fitu va plingeti ca nu sinteti iubiti si apreciati in Romania dar si tu si el nu ratati nici o ocazie sa dati de pamint cu romanii.Imi place cum spui ca valoarea unui jucator depinde de rezultatele obtinute.Probabil ca la antrenori nu se aplica ca altfel fitu antrena la Ciamurlia sau raminea in elementul lui la Cra-pid.Da stiu ce o sa zici, e nevoie de timp,etc... clown

sirehd
sirehd  •  10 Decembrie 2010, 17:08

are dreptate

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  10 Decembrie 2010, 16:52

Poate Torje, daca s-ar coace putin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează