INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Mircea Lucescu: "Nu mă duc la naţionala Rusiei, mai am contract un an şi jumătate cu Şahtior"

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, nu ia în calcul posibilitatea de a pregăti "naţionala" Rusiei în preliminariile CE 2012. Ruşii vor rămîne din vară fără selecţionerul olandez Guus Hiddink, care a semnat deja pentru reprezentativa Turciei.

 

"Nu am primit nici o ofertă din partea naţionalei Rusiei, doar presa a vehiculat numele meu. Eu sînt ferm,  mai am contract un an şi jumătate cu Şahtior Doneţk şi vreau să-l duc pînă la capăt. Nu plec nicăieri", a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

În plus, Mircea Lucescu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de programul "naţionalei" României în preliminariile CE 2012: "Nu ştiu cum au gîndit cei de la federaţie, dar e incredibil cum au putut accepta să joace trei meciuri consecutive în deplasare. Din experienţa mea, nu era recomandat să joci cu Franţa după campionatul mondial. Dacă vor cîştiga titlul euforia va fi mare, dacă nu se vor mobiliza!".

România va începe preliminariile CE 2012, acasă cu Albania (3 septembrie 2010). Apoi urmează seria de trei meciuri consecutive în deplasare la care se referă Mircea Lucescu: Belarus (7 septembrie 2010), Franţa (9 octombrie 2010) şi Bosnia (26 martie 2011).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kily
kily  •  23 Februarie 2010, 18:05

Il Luce, tata, te-a cuprins schiz,ofrenia daca nimic din ce face fii-tu nu este "bun" pentru tine! Cat despre alte Nationale, hai sa fim seriosi, cred ca numai tu te visezi si pe la Ucraina si la Rusia selectioner. In rest? Te mai fura arbitrii?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează