INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

”Mumia” » Ștefan Radu și-a cerut scuze în vestiar după ce a fost făcut praf de presă

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2015 00:00

Vinovat la două dintre goluri, fundașul român a fost ironizat de Corriere dello Sport, care remarcă forma proastă din acest sezon. ”Meggiorini a fost coșmarul lui”, a scris Gazzetta.

7 goluri ca 7 păcate comise în doar 4 zile de o defensivă de nerecunoscut, în care Ștefan Radu s-a întrecut în greșeli. După 0-3 cu Leverkusen, Lazio a încasat-o mai zdravăn la Verona, 0-4 cu Chievo.

Rezultatul l-a făcut pe patronul Lotito să dea buzna în vestiar, criticîndu-și jucătorii, și pe elevii lui Pioli să le ceară scuze fanilor. A plouat cu 3 și 4 în presă, cu Radu printre acuzați!

"O mumie la golul doi și asta e condiția lui de mai multe meciuri", l-a taxat Corriere dello Sport.

"Și-a pierdut busola"

"Mereu moale în duelul cu Meggiorini, a dormit la faza de 0-2, a comis faultul la lovitura liberă de la golul 3", a întărit Lazionews.eu. Cel mai virulent l-a atacat însă Il Tempo, jurnal din Roma: "Deseori rău poziționat, dar nu mai e o noutate. Pe partea lui, Chievo a găsit mereu cale liberă. Și-a pierdut busola la acțiunea de 0-2, oferind și «directa» de la golul 3". Lalaziosiamonoi.it l-a criticat și pentru faza ofensivă: "Urcările pe stînga au fost inexistente, nu a creat ocazii de gol".

"Examen de conștiință"

Radu a fost singurul ce a pus degetul pe rană în vestiar: "Parcă sîntem altă echipă, eliminarea din Ligă nu e un alibi. Trebuie să ne facem toți un examen de conștiință în pauza ce urmează".

3este nota acordată de jurnalul Il Tempo lui Ștefan Radu pentru cele 90 de minute cu Chievo

469 de zileau trecut de la ultimul meci în care apărarea lui Lazio a încasat 4 goluri, 1-4 cu Inter

"Nu îl ține pe Castro și cînd Meggiorini a venit pe partea lui situația s-a transformat în coșmar"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

"Nimic nu ne mai iese. Sîntem cu moralul la pămînt după ultimele două eșecuri și le cerem scuze fanilor. Trebuie să punem capul în pămînt și să redevenim o echipă unită"
Ștefan Radu, fundaș Lazio

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
theo_s
theo_s  •  01 Septembrie 2015, 14:28

Cum, dom'le, aia n-au si presa de chichite, interpretari fanteziste, teoria bobului de mac, gen Ioanitoaia etc., vezi caul Papp, un dezastru total, la care unii gasesc scuze, pretexte, fandacsii?

adianghelescu
adianghelescu  •  01 Septembrie 2015, 10:38

un jucator avem la o echipa de top si imediat sa-l desfiintam cind marele chiricash a jucat lamentabil pe la totenham nu se mai sesiza nimeni dar radu trebuie pus la zid pentru ca nu accepta mizeria din fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close