INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutare pentru Torje » Guidolin vrea un vitezist în spatele vîrfurilor la Udinese

Torje poate reveni în primul 11 de la Udinese.
Torje poate reveni în primul 11 de la Udinese.

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 22:18

Antrenorul lui Udinese schimbă sistemul la Udinese în 3-4-1-2 şi mizează pe saltul de formă al fostului dinamovist pentru a ieşi din criza ofensivă.

Torje schimbă postul la Udinese. Nu va juca însă în banda dreaptă, cum îi convine şi de unde a dat centrarea de gol cu Uruguay, ci tot în centru. Antrenorul Guidolin are nevoie de el în noul sistem cu care vrea să rupă seria neagră pe teren propriu, trei meciuri fără gol marcat şi toate încheiate 0-0 ( PAOK, Cagliari, Atalanta), şi să dea atacului mai multă forţă, inspiraţie şi viteză.

"Mă gîndesc la o mutare ofensivă, cu două vîrfuri şi un playmaker. Dar trebuie s-o testez întîi", a mărturisit cel mai bun tehnician din Serie A în 2011. Potrivit ziarului "Il Messaggero Veneto", dintre cele trei variante luate în calcul, Guidolin ar opta pentru trecerea de la 3-5-1-1 la 3-4-1-2, cu Torje acţionînd acum în spatele golgeterului Di Natale şi a brazilianului Baretto: "Mizează pe creşterea arătată de român în ultimul timp şi pe faptul că-i mai proaspăt, neavînd drept de joc în Europa". Şi "Gazzetta dello Sport" confirmă alegerea tehnicianului: "Torje poate apărea în rolul de playmaker atipic, în care a fost folosit Pinzi cu Chievo, completînd un atac minion".

Pe postul lui Locatelli
Guidolin dă timpul înapoi cu 12 ani, revenind la 3-4-1-2. În primul mandat la Udinese a jucat cu Locatelli în spatele celor doi atacanţi, Amoroso şi Poggi sau Sosa. "Diferenţa e că acum n-are în lot un «fantasista» ca Locatelli şi se vede nevoit să improvizeze", scrie Gazzetta dello Sport.

30 de mii de euro cîştigă Torje dacă adună la Udinese 15 prezenţe de minimum 45 de minute. Îi mai lipsesc patru meciuri

Ofensiva lui Udinese (3-4-1-2): Ferronetti Pinzi Asamoah Pasquale - Torje - Di Natale Barreto

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
14mai1948
14mai1948  •  07 Martie 2012, 11:35

iti doresc mult succes si sper sa rupi sirul de nerealizari la udine ,fi mai incisiv ,intra in viteza sparge apararea da pase celor doua virfuri atunci cind sint intradevar in pozitia de a primi cea mai buna pasa ,nu da pase pt ca il cheama dinatale cind tu ai oportunitatea de a face o fazas periculoasa sau dece nu chiar sa inscrii ,daca vaza e sa joci altceva decit pe dinatale nu ezita joaca ce e mai bine ...succes si doresc sa vad ca atitudinea ta de un mic lider precum esti la nationala sa fi si la udinese ai caracter si talent pt a fi lider dar pt asta trebuie sa vada toata lumea dinamovistii te sustin ca esti un ciine adevarat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează