INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu a primit cea mai mare amendă din istoria Fiorentinei! » Ultima notă de plată

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2011 00:00

Refuzul de a se antrena acum opt zile îl costă pe atacantul român 150.000 de euro, care se adaugă listei bogate de sancţiuni de la Fiorentina şi Chelsea

Mutu plăteşte cu vîrf şi îndesat ultima nebunie. Atacantul român s-a ales cu cea mai mare amendă din istoria Fiorentinei. 150.000 de euro i-a venit "nota de plată", pentru că a fugit de la antrenamentul de miercurea trecută, autoexcluzîndu-se din lot înaintea meciului de la Bologna.

"Clubul s-a comportat bine cu toată lumea, mai ales cu jucătorii. N-am ţinut ostatici, n-am pedepsit pe nimeni, dar regulile trebuie respectate. L-am ajutat, am fost mereu la dispoziţia lui, nu i-am impus nimic. Dacă dorea să plece, Mutu nu trebuia să facă acel scandal inutil. E prima dată în nouă ani cînd mi se întîmplă asta", a explicat administratorul-delegat Sandro Mencucci.

Suspendat 10 zile, Adrian are interzis să folosească vestiarul viola! Se dezechipează într-o cămăruţă la stadion şi se pregăteşte singur, la altă oră decît programul normal al formaţiei lui Mihajlovici. În aşteptarea deciziei Comisiei Arbitrale a Ligii, Fiorentina îi va asigura un ajutor de preparator fizic, Damir Blokar, cu care face alergări în jurul terenului şi exerciţii la sala de forţă.

La miuţă cu un drogat!
Ca să-şi menţină forma, Mutu a fost marţi seară în complexul Zodiac din Florenţa, pentru o partidă de fotbal în 7. Partener de joacă i-a fost Francesco Flachi (35 de ani, ex-Sampdoria), bun prieten al lui Adrian, dar suspendat încă 11 ani, după ce a fost prins a doua oară dopat cu cocaină în decembrie 2009! Probabil că Mutu n-a cerut aprobarea Violei pentru astfel de meci.

SANCŢIUNI FINANCIARE

Data Suma Motivul
ianuarie 2011 150.000 A refuzat să se antreneze
noiembrie 2010 16.800 A bătut un ospătar albanez
octombrie 2010 750.000 S-a dopat cu sibutramină
ianuarie 2010 6.000 A fumat la stadion
decembrie 2009 16.500 S-a bătut cu un libanez
octombrie 2004 30.000 A consumat cocaină
* Cifrele sînt exprimate în euro.

17,18 milioane de euro reprezintă daunele de imagine pe care, conform sentinţei TAS, Mutu le are de plătit lui Chelsea după scandalul cocaina

"Să cerem reprimirea lui? Noi, colegii de echipă, putem face puţin pentru Mutu. Destinul lui e în mîinile clubului, care va lua decizia justă"
Riccardo Montolivo, căpitan Fiorentina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
brod
brod  •  13 Ianuarie 2011, 12:13

chiar: CE SE MAI AUDE CU CEI 17 MILIOANE DE EURO? e adevărat că a căzut la pace cu abramovici?

submarina
submarina  •  13 Ianuarie 2011, 11:08

la ce salariu anual are, amenda de 150.000 de euro e floare la ureche pentru dinsul, banii strica omul, usor ii castigi usor ii pierzi...

ta_vic_2004
ta_vic_2004  •  13 Ianuarie 2011, 08:25

E greu cand ai aere de vedeta! Normal ca un drogat se antreneaza cu un alt drogat. Pacat de talentul lui irosit. Hai sa nu-i plangem noi de mila lui Mutu ca le avem si noi pe ale noastre, poate probleme mai reale de viata nu fumuri de vedeta! Peace!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează