INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONDAMNARE

Mutu, condamnat la închisoare cu suspendare în Italia! Decizia Tribunalului din Florența după ce a bătut un chelner

Berat Racaj după ce a fost bătut de Mutu
Berat Racaj după ce a fost bătut de Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2015 19:04

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare de Tribunalul din Florența din cauza altercației dintr-un bar, cu un chelner kosovar.

Fostul căpitan al naționalei era la Fiorentina, în 2010, cînd l-a bătut pe ospătarul kosovar Berat Racaj, într-un local din Florența.

Larepubblica.it scrie că justiția italiană s-a pronunțat în acest caz: 14 luni de închisoare cu suspendare. Pe lîngă condamnare, Mutu trebuie să plătească și 15.000 de euro.

Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare. În urmă cu trei ani apăruseră informații că Mutu ar fi ajuns la o înțelegere cu ospătarul pe care îl bătuse.

Avocatul kosovarului Racaj Berat, ospătarul agresat de român, avorbit despre stadiul în care se află acum cazul şi despre situaţia clientului său.

"Mutu i-a dat doi pumni, apoi l-a lovit pe clientul meu cu picioarele, aşa i-a produs acele vînătăi. Iar loviturile cu picioarele au fost aplicate pe cînd Racaj era la pămînt. Şi vă garantez că n-a fost machiat în pozele apărute! A fost victima unei violenţe fără justificare, care i-a provocat o traumă cranio-facială, o fractură a septului nazal şi o deformaţie estetică şi funcţională a aparatului respirator. Are nevoie de operaţie" Avocatul lui Racaj, în 2010

ARE ANTECEDENTE

În 2006 Mutu mai bătuse un chelner, de data aceasta la Constanța, unde se afla în cantonament cu naționala. Gheorghe Grosu le făcea poze tricolorilor cu telefonul, iar Mutu s-a enervat și după cină l-a bătut cu o țeavă învelită în prosop. Acesta a făcut plîngere, dar ulterior a retras-o după ce s-a înțeles cu Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Octombrie 2015, 22:11
Postat de redarrow pe 26 Octombrie 2015, 22:01

acum poate intra in politica

hahaha

redarrow
redarrow  •  26 Octombrie 2015, 22:01

acum poate intra in politica

juliusmad
juliusmad  •  26 Octombrie 2015, 21:43
Postat de Liviu Nicolae pe 26 Octombrie 2015, 20:26

Inca e cel mai bun fotbalist roman, la ora actuala. Trista realitate, dar cu astfel de sportivi ne putem "mandri".

Cel mai bun fotbalist la oră actuală ??????? Nu era fotbalist bun nici când era în vogă, dar acum

Vezi toate comentariile (10)
Comentează