INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu do Brasil? » Vasco da Gama îl vrea pe ”Briliant”

Mutu nu e singurul atacant aflat în vizorul lui Vasco. Assuncao îi mai are pe listă pe Borriello (Milan) și pe Iaquinta (Juventus, împrumutat la Cesena)
Mutu nu e singurul atacant aflat în vizorul lui Vasco. Assuncao îi mai are pe listă pe Borriello (Milan) și pe Iaquinta (Juventus, împrumutat la Cesena)

Articol de - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 23:18

Directorul sportiv al clubului, Frank Assuncao, a fost la Cesena pentru a-l convinge pe atacantul român să joace în Ţara Cafelei.

Adi Mutu în Brazilia? Cotidianul Corriere Romagna scrie că Vasco da Gama chiar este o variantă pentru atacantul Cesenei. Şi are şi argumente. Directorul sportiv al clubului amintit, Frank Assuncao, a fost zilele trecute la Cesena pentru a discuta cu "Briliantul" (suspendat ieri, cu Bologna) despre un posibil transfer în această vară.

Din partea Cesenei n-ar fi o problemă. Deja retrogradat în Serie B, "Căluţul de Mare" caută să scape de jucătorii cu contracte mari. Iar Mutu se înscrie în această categorie, cu 1,8 milioane de euro anual, cît îi garantează acordul scadent în 2013.

Românul a mai fost ofertat din Brazilia în vara lui 2011. Sao Paulo îi propunea atunci un salariu de 1,7 milioane de euro plus bonusuri, dar el a preferat să rămînă în Italia şi-a semnat pentru Cesena.

Ironizat de americani
Postul NBC susţine că ştirea potrivit căreia Mutu ar putea ajunge în vară la Montreal Impact a fost lansată de impresarii săi, pentru a-i creşte cota. Mai mult, un jurnalist american a comentat astfel informaţia: "Pînă cînd mutarea va deveni oficială, cineva trebuie să-mi demonstreze că Mutu poate arăta Montreal pe hartă!".

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

CAGLIARI - INTER 2-2: Ofensivul Chivu
Cu Cristi Chivu integralist, Inter a plecat cu un singur punct de la Cagliari, scor 2-2, deşi a avut superioritate numerică aproape jumătate de oră, după eliminarea lui Pinilla (62). Românul a fost titularizat din nou fundaş stînga şi şi-a interpretat rolul destul de ofensiv. Lui Samuel i-a oferit o minge de gol (36), la o lovitură liberă, dar argentinianul a ratat. Fără vină la reuşitele lui Cagliari, dar depăşit în două situaţii de Ibarbo, respectiv Pinilla.  Vezi VIDEO!

MILAN - FIORENTINA 1-2: Eşec la revenirea lui Cassano
Antonio Cassano a revenit ieri la Milan după 5 luni de la intervenţia pe cord deschis pentru corectarea unei anomalii cardiace. Bucuria lui n-a fost însă completă. Rossonerii au pierdut confruntarea cu Fiorentina (1-2) şi trei puncte importante în duelul pentru titlu cu Juventus. Antrenorul Allegri l-a introdus în minutul 84, la 1-1, cînd rossonerii forţau victoria. A venit însă lovitura lui Amauri (89) şi totul s-a transformat într-un coşmar. În prelungiri, Cassano a fost împins în careu de De Silvestri, însă arbitrul i-a refuzat penalty-ul. Vezi VIDEO!

Juventus revine în frunte
Bianconerii au profitat de eşecul Milanului şi s-au întors pe prima poziţie, după 2-0 aseară la Palermo (goluri Bonucci 56, foto, şi Quagliarella 69) în etapa a 31-a. Juventus, care are are un avans de un punct în faţa "diavolului" cu 7 runde înainte de finalul campionatului, a fost ultima oară singură pe locul 1 pe 5 februarie, după cea de-a 22-a etapă. Torinezii au acum un avantaj psihologic important. Vezi VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează