INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AŞTEPTÎND SENTINŢA...

.... Mutu îl antrenează pe Jovetici!

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Surpriză la antrenamentele Fiorentinei. Adrian Mutu s-a transformat în fundaş lateral, şi nu din cauza pastilelor de slăbit conţinînd sibutramină, care îi pot atrage o suspendare între 3 luni şi 2 ani! Atacantul viola se sacrifică pentru a-l ajuta pe bunul său prieten Stevan Jovetici, pe care vrea să-l pregătească în cazul în care absenţa sa va fi de lungă durată.

"Intoarce-te repede şi demarează spre careu. Schimbă direcţia. Rapid, rapid", rapid", sînt indicaţiile date muntenegreanului, care are în Mutu un profesor personal de lux. Acest episod nu face decît să confirme legătura puternică existentă între cei doi, dovadă şi gestul făcut de Jovetici în meciul de la Cagliari, primul după ce românul a fost prins dopat, arătînd un tricou cu dedicaţie specială după un gol reuşit de muntenegrean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gen_mitza
gen_mitza  •  04 August 2010, 15:53

Mari PRO.sti v-au facut mamele voastre ! A-ti uitat cand urlati la golurile lui Mutu ? A-ti uitat cand erati mandrii din cauza lui ? La fel si cu Piturca , a-ti uitat ca a calificat Romania de 2 ori la un turneu final ? Ipocritilor

 •  20 Martie 2010, 19:27

"Mutu îl antrenează pe Jovetici! " La anu` se dopeaza si Jovetici`=))))))))))))))))))

 •  20 Martie 2010, 11:45

adii mutuuu e cel mai bun fotbalist din romaniaaa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează